Bouwmensen vestiging Bergen op Zoom

Bouwmensen zorgt met moderne, goede en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche. Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen.

Bouwmensen Bergen op Zoom is onderdeel van Bouwmensen Zuid-West. Bouwmensen Zuid-West is ontstaan uit de samenvoeging van de BBL praktijkopleidingen SPB in Bergen op Zoom, de Bouwopleiding Zeeland in Goes en SSPB Goeree – Overflakkee uit Middelharnis.

Er zijn een 140 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij ons instituut. Zij verschaffen onze leerlingen een leuke baan die onderdeel uitmaakt van de opleiding.

De behoefte om te werken met goed opgeleid personeel was en is de drijfveer van Bouwmensen Zuid-West. Kortweg leiden we ervaren en onervaren mensen op voor een uitdagende baan in de bouw- en infrasector. Je kunt hierbij denken aan scholing op het gebied van metselen, timmeren, stucadoren, stratenmaker, vakman grond-, water- en wegenbouw, tegelzetten en restauratiewerken.

Wil jij een echt vak leren met garantie op werk? Dan is Bouwmensen Zuid-West écht iets voor jou!

Contactgegevens Bouwmensen Bergen op Zoom

Opleidingen bij Bouwmensen Bergen op Zoom

Evenementen

Nieuws

Bekijk onze vestiging

Maak kennis met Bouwmensen Bergen op Zoom