apeldoorn

Boek: Taal voor de bouw

 

 

Taal voor de bouw

Anderstalige werknemers hebben het extra moeilijk: ze beheersen de taal vaak onvoldoende, ze hebben geen kennis van de benamingen van gereedschappen en materialen in de Nederlandse taal.
Misverstanden kunnen tot vervelende en soms zelfs gevaarlijke situaties leiden.Met het praktijkwerkboek ‘Taal voor de bouw’ kunnen werknemers eenvoudig en snel aan de slag. De nadruk ligt op het leren van de vele woorden die nodig zijn om het dagelijks werk te kunnen doen.
Op eenvoudige wijze en met korte opdrachten leren anderstalige werknemers de taal die nodig is om veilig en vakkundig te kunnen werken.Cursusleiders en instructeurs zien dit praktijkwerkboek als een welkome en waardevolle aanvulling.
 

Bestel het boek HIER voor € 29,50 ex verzendkosten.

 

 


 


 

Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS