apeldoorn

Bouwloopbaan

Je toekomst in eigen hand!

Samen bekijken we de opties. Wat wil je, wat kun je en vooral, waar word je blij van! We geven een direct en krachtig advies dat aansluit bij de behoefte van het werkveld en waarmee jij aan de slag kunt. Wanneer je al weet in welke richting je een opleiding zoekt, dan kun je ook een kijkje nemen op de site van Bouwopleiders waar 9 opleidingsinstituten hun opleidingen presenteren. 

 


Zodra je je aanmeldt bij Bouwloopbaan nemen wij contact op. Het kan ook zijn dat je bent aangemeld via Volandis, dan krijg je toegang tot een vragenlijst die je moet invullen. Na aanmelding gaan we in gesprek en zoeken we samen naar de beste opleiding. Dat doen we, wanneer jij dat wilt, in overleg met jouw werkgever want onze ervaring is dat dit het loopbaanperspectief bevordert.

Het kan zijn dat de keuze voor een opleiding minder eenvoudig is en dat er een uitgebreider traject nodig is. Je ontvangt dan enkele digitale testen en we hebben gesprekken om je nog beter op weg te helpen. Zo brengen we alle mogelijkheden in kaart en komen in korte tijd tot een goed advies zodat je snel aan de slag kunt.

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn

Postbus 4112 
7320 AC Apeldoorn

06-53979409

mvanreen@bouwmensen-apeldoorn.nl

 

Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS