apeldoorn

Info voor werkgevers

Om uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde en liefst ook ervaren mensen nodig. Er zijn genoeg jongeren met bouw talent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?

 

Bouwmensen Apeldoorn is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een vmbo diploma. Zij volgen beroepsbegeleidende leerwegen (BOL of BBL) op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde en ervaren timmermannen, metselaars en tegelzetters. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala cursussen voor uw huidige personeel.

 

Het werkgebied van Bouwmensen Apeldoorn

  • Apeldoorn

  • Brummen

  • Eerbeek

  • Epe

  • Voorst 

Links:

            

 

Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409
Events
02
jun
De dag van de BouwMeer info
06
jun
InformatiemarktMeer info

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS