apeldoorn

Info voor scholen / decanen

Decanen die belangstellende leerlingen meer informatie willen geven over leren en werken bij Bouwmensen Apeldoorn kunnen dat op verschillende manieren doen. 

Exclusief bezoek aan Bouwmensen Apeldoorn voor oriënterende jongeren 

 

Bouwmensen on tour van start!!

De positieve geluiden uit de bouw klinken steeds luider. Volgens het UWV loopt het aantal vacatures in de bouw dit jaar op van 32.000 naar 35.000. Met een groeiend aantal innovatieve projecten, wordt de vraag naar gedreven vakmensen alleen maar groter. Onder de noemer ‘Bouwmensen on Tour’ bezoekt Bouwmensen Apeldoorn de komende periode scholen in de regio om te vertellen over alle kansen die de bouw biedt. Daarnaast kunnen oriënterende jongeren zich vanaf nu aanmelden voor een exclusief bezoek aan het opleidingsinstituut.

Het nieuwe schooljaar is weer officieel van start gegaan. Een nieuwe lichting aan toekomstige vakmensen zet op dit moment bij Bouwmensen Apeldoorn de eerste stap naar een glansrijke carrière. Gezien de groeiende behoefte aan vakmensen, is er bij Bouwmensen Apeldoorn ook volop ruimte voor latere instromers. Onder andere om hier meer bekendheid aan te geven, is het initiatief ‘Bouwmensen on Tour’ in het leven geroepen.

Exclusief kijkje achter de schermen
De een weet al van kinds af aan: ‘ik wil de bouw in’. De ander twijfelt wellicht nog. Jongeren die nog geen studiekeuze hebben gemaakt, zijn van harte welkom om bij Bouwmensen Apeldoorn te kijken of zij en de bouw een goede match zijn. Naast de vaste open dagen, start Bouwmensen Apeldoorn namelijk met een nieuw initiatief: Bouwmensen on Tour. Onder deze noemer bezoekt het opleidingsinstituut de komende periode vmbo-scholen in de regio Apeldoorn. En dat niet alleen. Oriënterende jongeren kunnen zich ook aanmelden voor een exclusief bezoek aan Bouwmensen Apeldoorn. Een vip-bezoek als het ware.

Manager Martien van Reen: “we kunnen natuurlijk vertellen waarom het werken in de bouw zo leuk is en over alle kansen die de branche biedt. Liever laten we het de jongeren echt zelf ervaren. Daarom nodigen we oriënterende jongeren uit om met hun klas, ouders, vrienden of individueel een bezoek te brengen aan onze vestiging in Apeldoorn voor een exclusief kijkje achter de schermen. Hierbij kan een klas eventueel met een bus worden opgehaald, kunnen ze vragen stellen aan leraren en leerlingen én gaan ze zelf ook daadwerkelijk iets maken.”

Aanmelden voor Bouwmensen on Tour kan via

www.bouwmensen-apeldoorn.nl

Het loopbaanperspectief en de ontwikkelingsmogelijkheden worden stapsgewijs weergegeven in een infographic met bijbehorende videographic

 

 

Informatiepakket aanvragen 

Vraag het informatiepakket aan. Neem hiervoor contact op met Deva Boeve, administratief secretarieel medewerkster, telefoon 055 366 45 87. Of vul het contactformulier inGastlessen op scholen

Het is ook mogelijk om Bouwmensen Apeldoorn te vragen een gastles te geven. Je kunt hierbij denken aan een les over werken in de bouw, een workshop het gebied van techniek, de zeven werelden van Techniek of specifieke voorlichting over bouwopleidingen.
 

Open Dag

Meerdere malen per jaar organiseert Bouwmensen Apeldoorn een Open Dag waarop iedereen welkom is voor informatie en een kijkje in onze opleidingswerkplaats en de Bouwacademie. Uiteraard mogen de bezoekers ook zelf aan het werk. Bekijk onze evenementenkalender wanneer Bouwmensen Apeldoorn haar deuren opent.

 

Evenementen

Ook op verschillende evenementen kunt u Bouwmensen Apeldoorn tegenkomen. Wilt u precies weten waar u Bouwmensen Apeldoorn allemaal tegen kunt komen? Kijk dan even op onze evenementenkalender. 

Links:

 

Bouwmensen Apeldoorn werkt nauw samen met verschillende onderwijsinstellingen.

 

Aventus 

Samen met het Aventus heeft Bouwmensen Apeldoorn de BouwAcademie opgericht. De twee instellingen bieden samen onderwijs aan, die gegeven wordt op locatie bij Bouwmensen Apeldoorn. Het praktijkdeel van de opleiding vindt daar ook plaats. Bij de BouwAcademie staat de leerling-werknemer centraal. 

Deltion College

Leerlingen van het Deltion College kunnen zonder problemen instromen bij Bouwmensen Apeldoorn.

Hoornbeeck college

Ook leerlingen van het Hoornbeeck college kunnen zonder problemen instromen bij Bouwmensen Apeldoorn. 

Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS