apeldoorn

Info voor scholen / decanen

Decanen die belangstellende leerlingen meer informatie willen geven over leren en werken bij Bouwmensen Apeldoorn kunnen dat op verschillende manieren doen. 

 

Het loopbaanperspectief en de ontwikkelingsmogelijkheden worden stapsgewijs weergegeven in een infographic met bijbehorende videographic

 

 

Informatiepakket aanvragen 

Vraag het informatiepakket aan. Neem hiervoor contact op met Deva Boeve, administratief secretarieel medewerkster, telefoon 055 366 45 87. Of vul het contactformulier inGastlessen op scholen

Het is ook mogelijk om Bouwmensen Apeldoorn te vragen een gastles te geven. Je kunt hierbij denken aan een les over werken in de bouw, een workshop het gebied van techniek, de zeven werelden van Techniek of specifieke voorlichting over bouwopleidingen.
 

Open Dag

Meerdere malen per jaar organiseert Bouwmensen Apeldoorn een Open Dag waarop iedereen welkom is voor informatie en een kijkje in onze opleidingswerkplaats en de Bouwacademie. Uiteraard mogen de bezoekers ook zelf aan het werk. Bekijk onze evenementenkalender wanneer Bouwmensen Apeldoorn haar deuren opent.

 

Evenementen

Ook op verschillende evenementen kunt u Bouwmensen Apeldoorn tegenkomen. Wilt u precies weten waar u Bouwmensen Apeldoorn allemaal tegen kunt komen? Kijk dan even op onze evenementenkalender. 

Links:

Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409
Events
13
nov
NXTLVL voor MBO-opleidingenMeer info
29
nov
Open dag Aventus & Bouwmensen ApeldoornMeer info
27
jan
Open dag Aventus & Bouwmensen ApeldoornMeer info
14
mrt
InformatiemarktMeer info
06
jun
InformatiemarktMeer info

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS