Bouwmensen Apeldoorn

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Apeldoorn draagt hier een steentje aan bij en opent de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

Welke opleiding kies jij?

Bouwmensen Apeldoorn: leren, werken én verdienen in de bouw

Bouwmensen Apeldoorn leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen Apeldoorn gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én krijg je dus meteen een goed salaris! Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Vakmanschap bij Bouwmensen Apeldoorn

Vergroten van het vakmanschap is het doel. Bouwmensen Apeldoorn wil student-werknemers opleiden tot competente, initiatiefrijke, lerende en verantwoordelijke werknemers.

De werkgever en de opleider kijken samen naar de ontwikkeling van de student-werknemer en bieden waar nodig steun. Denk hierbij aan maatwerktrajecten, nanobegeleiding en huiswerkbegeleiding. Door de persoonlijke begeleiding en aandacht wordt de leerling gestimuleerd zich te ontwikkelen tot de complete vakman.

Contactgegevens Bouwmensen Apeldoorn

Opleidingen bij Bouwmensen Apeldoorn

Evenementen

Nieuws

Bekijk onze vestiging

Maak kennis met Bouwmensen Apeldoorn