apeldoorn

Welkom bij Bouwmensen Apeldoorn

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Apeldoorn draagt hier een steentje aan bij en opent de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

BOUWMENSEN: LEREN, WERKEN ÉN VERDIENEN IN DE BOUW

Bouwmensen Apeldoorn leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen Apeldoorn gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én ze verdienen meteen een goed loon! Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bouwmensen Apeldoorn:

Telefoon: 055 366 4587 || WhatsApp: 06 53979409

Vakmanschap

Vergroten van het vakmanschap is het doel. Bouwmensen Apeldoorn wil leerlingwerknemers opleiden tot competente, initiatiefrijke, lerende en verantwoordelijke werknemers.

De werkgever en de opleider kijken samen naar de ontwikkeling van de leerlingwerknemer en bieden waar nodig steun. Denk hierbij aan maatwerktrajecten, nanobegeleiding en huiswerkbegeleiding. Door de persoonlijke begeleiding en aandacht wordt de leerling gestimuleerd zich te ontwikkelen tot de complete vakman. 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
Postbus 4112
7320 AC Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
F: 055-360 12 58
 
Whatsapp 06-53979409

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder
Bekijk het profiel van Bouwmensen-Apeldoorn op Pinterest.

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS