amersfoort

Onze partners

De werkgeversorganisatie van de regionale bouwbedrijven, Bouwend Nederland, heeft de voorgangers van Bouwmensen Amersfoort opgericht en vanuit deze organisatie wordt de Raad van Commissarissen benoemd. Als werkgever in de bouw zijn wij zelf ook lid van Bouwend Nederland, de werkgeversorganisatie voor de bouw, waarin de opleidingsbedrijven een eigen vakgroep hebben. 

Onze partners bij de opleiding van leerlingen zijn de ROC’s. Dit zijn MBO Amersfoort, welke het theoriegedeelte op locatie verzorgt bij Bouwmensen Amersfoort, ROC Midden Nederland waarmee wij BouwXtra hebben opgestart, het Hoornbeeck College en het ROC A12. Samen met deze partners zorgen wij voor kwalitatief goede opleidingen die aansluiten bij het bedrijfsleven van jongeren en waarmee jongeren kunnen doorgroeien naar een volgend niveau. Verder werken wij samen met Concreet, Volandis (voorheen Fundeon) het landelijk kenniscentrum in de bouw voor de BBL opleidingen, met Bouwradius en BouwCirkel waar het gaat om cursussen en trainingen voor medewerkers en met de KOB en BOB waar het gaat om doorgroei van medewerkers en vele anderen. Zeven opleidingsinstituten hebben de krachten gebundeld in BOUWOPLEIDERS. Dit is een platform voor het vinden van de juiste training of opleiding voor de bouw en infra.    

                                        

Deel deze pagina op:

Contact

Hardwareweg 15
3821 BL Amersfoort
Postbus 2639
3800 GD Amersfoort
E: info@bouwmensen-amersfoort.nl
T: 033-4557335

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS