amersfoort

Wat is ons doel

Bouwmensen Amersfoort  wil graag het loket zijn in de regio voor alles dat betrekking heeft op opleidingen of werk in de bouw. Dit voor zowel jongeren, werknemers en werkgevers in de bouw. Naast de BOL en BBL opleidingen regelen wij ook cursussen en trainingen voor medewerkers van bouwbedrijven, is er een adviseur van het loopbaantraject om medewerkers van bouwbedrijven te helpen bij hun loopbaan, verzorgen we re-integratie trajecten, en geven we antwoorden op vragen waar mogelijk.

Wij  werken dan ook nauw samen met VMBO en ROC scholen, bouwbedrijven, gemeenten, woningcorporaties, kenniscentra en andere partijen die bij kunnen dragen aan opleidingen of een goed functionerende arbeidsmarkt.

Deel deze pagina op:

Contact

Hardwareweg 15
3821 BL Amersfoort
Postbus 2639
3800 GD Amersfoort
E: info@bouwmensen-amersfoort.nl
T: 033-4557335
Events
06
feb
OPEN DAG AMERSFOORT 13:00 TOT 21:00Meer info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS