Bouwmensen vestiging Amersfoort

Bouwmensen Amersfoort wil graag hét loket zijn in de regio voor alles wat betrekking heeft op opleidingen of werk in de bouw. Dit voor zowel jongeren, vakvolwassen onderwijs, werknemers en werkgevers in de bouw. Een nieuwe naam, maar wat blijft zijn de goed uitgeruste werkplaatsen, goede instructeurs en begeleiding voor jongeren die een opleiding in de bouw gaan volgen

Naast de BOL en BBL opleidingen regelen wij ook cursussen en trainingen voor bouwplaatspersoneel en UTA-personeel van bouwbedrijven, verder is er een adviseur van het loopbaantraject om medewerkers van bouwbedrijven te helpen bij hun loopbaan, verzorgen we re-integratie trajecten, en geven we antwoorden op vragen waar mogelijk. Bouwmensen Amersfoort heeft twee soorten klanten, de jongeren die een goede opleiding en leuk werk willen en de inlenende bouwbedrijven die goed opgeleide jongeren zoeken die beschikken over een juiste werkhouding en drive om het te maken in de bouw.

Wij  werken dan ook nauw samen met VMBO en ROC scholen, bouwbedrijven, gemeenten, woningcorporaties, kenniscentra en andere partijen die bij kunnen dragen aan opleidingen of een goed functionerende arbeidsmarkt.

Op deze website kunt u de diensten vinden die Bouwmensen Amersfoort biedt aan jongeren en bouwbedrijven. Mochten er zaken onduidelijk zijn, of wilt u een afspraak maken, bel of mail ons, dan proberen we een antwoord te geven of maken we een afspraak.

Contactgegevens Bouwmensen Amersfoort
  • Timo Jansen
  • Directeur
  • 06 - 10 53 05 11
  • Jeroen van Drie
  • Coördinator Opleidingen
  • 06 -12 42 42 49

Opleidingen bij Bouwmensen Amersfoort

Evenementen

Nieuws

Maak kennis met Bouwmensen Amersfoort