amersfoort

Wie zijn wij

De historie van Bouwmensen Amersfoort start in 1983. Toen is het S.B.R.A. opgericht als het opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Barneveld en Nijkerk. Om beter vindbaar te zijn voor jongeren die de bouw in willen en eenduidiger te zijn naar onze inlenende bouwbedrijven, hebben 30 opleidingsbedrijven in de B&U besloten om verder te gaan onder de naam Bouwmensen.

Bouwmensen Amersfoort wil graag het loket zijn in de regio voor alles wat betrekking heeft op opleidingen of werk in de bouw. Dit voor zowel jongeren, vakvolwassen onderwijs, werknemers en werkgevers in de bouw. Een nieuwe naam, maar wat blijft zijn de goed uitgeruste werkplaatsen, goede instructeurs en begeleiding voor jongeren die een opleiding in de bouw gaan volgen

Naast de BOL en BBL opleidingen regelen wij ook cursussen en trainingen voor bouwplaatspersoneel en UTA-personeel van bouwbedrijven, verder is er een adviseur van het loopbaantraject om medewerkers van bouwbedrijven te helpen bij hun loopbaan, verzorgen we re-integratie trajecten, en geven we antwoorden op vragen waar mogelijk. Bouwmensen Amersfoort heeft twee soorten klanten, de jongeren die een goede opleiding en leuk werk willen en de inlenende bouwbedrijven die goed opgeleide jongeren zoeken die beschikken over een juiste werkhouding en drive om het te maken in de bouw.

Wij  werken dan ook nauw samen met VMBO en ROC scholen, bouwbedrijven, gemeenten, woningcorporaties, kenniscentra en andere partijen die bij kunnen dragen aan opleidingen of een goed functionerende arbeidsmarkt.

Op deze website kunt u de diensten vinden die Bouwmensen Amersfoort biedt aan jongeren en bouwbedrijven. Mochten er zaken onduidelijk zijn, of wilt u een afspraak maken, bel of mail ons, dan proberen we een antwoord te geven of maken we een afspraak.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Hardwareweg 15
3821 BL Amersfoort
Postbus 2639
3800 GD Amersfoort
E: info@bouwmensen-amersfoort.nl
T: 033-4557335

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS