amersfoort

Wie zijn wij

De historie van Bouwmensen Amersfoort start in 1983. Toen is het S.B.R.A. opgericht als het opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Barneveld en Nijkerk. Om beter vindbaar te zijn voor jongeren die de bouw in willen en eenduidiger te zijn naar onze inlenende bouwbedrijven, hebben 30 opleidingsbedrijven in de B&U besloten om verder te gaan onder de naam Bouwmensen.

Naast het verzorgen van de opleiding van jongeren die de bouw in willen, verzorgt Bouwmensen Amersfoort een uitgebreid assortiment cursussen en trainingen voor bouwplaatspersoneel en UTA-personeel.Een nieuwe naam, maar wat blijft zijn de goed uitgeruste werkplaatsen, goede instructeurs en begeleiding voor jongeren die een opleiding in de bouw gaan volgen. Bouwmensen Amersfoort heeft twee soorten klanten, de jongeren die een goede opleiding en leuk werk willen en de inlenende bouwbedrijven die goed opgeleide jongeren zoeken die beschikken over een juiste werkhouding en drive om het te maken in de bouw.

Op deze website kunt u de diensten vinden die Bouwmensen Amersfoort biedt aan jongeren en bouwbedrijven. Mochten er zaken onduidelijk zijn, of wilt u een afspraak maken, bel of mail ons, dan proberen we een antwoord te geven of maken we een afspraak.

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Hardwareweg 15
3821 BL Amersfoort
Postbus 2639
3800 GD Amersfoort
E: info@bouwmensen-amersfoort.nl
T: 033-4557335
Events
06
feb
OPEN DAG AMERSFOORT 13:00 TOT 21:00Meer info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

inschrijven Lees verder

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS