PRIVACYVERKLARING

De onderstaande Privacyverklaring is van toepassing op alle sitebezoeken, contacten en overeenkomsten met Bouwmensen (Bouw- en Inframensen Coöperatie ua gevestigd te Gitstraat 2, 2332 RB Leiden

Aram Waardenburg is de aangewezen contactpersoon van Bouwmensen. Hij is te bereiken via mailadres: Marketing@bouwmensen.nl

Bouwmensen respecteert de privacy van personen wiens persoonsgegevens door haar worden verzameld en geadministreerd en beoogt een zorgvuldige omgang met die persoonsgegevens. Bouwmensen spant zich er voor in om geldende wettelijke regelgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679) (AVG) en de overige toepasselijke privacy wetgeving na te leven.

Bouwmensen behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen om de conformiteit met geldende en toepasselijke wet- en regelgeving te waarborgen.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bouwmensen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten/producten, onze website bezoekt en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bouwmensen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om onze diensten/producten zo optimaal mogelijk te kunnen verlenen/leveren;
- Relatiebeheer;
- Het verzenden van onze nieuwsbrief;
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bouwmensen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bouwmensen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bouwmensen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Bezoek aan onze website

Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten, zoals het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt. Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie of het downloaden van een brochure. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde en worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier en de inhoud van uw email nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Marketing@bouwmensen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De hierdoor verkregen informatie wordt, inclusief uw IP adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en ook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om de website te kunnen personaliseren. Een cookie is een klein tekstbestandje dat door een webpaginaserver op uw computer wordt
geplaatst. Cookies zijn uniek per gebruiker en kunnen alleen worden gelezen door een server in het domein dat de cookie naar uw computer heeft verzonden.
Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik.
Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
Daarnaast worden cookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, maar ook dan bevatten de gegevens geen persoonlijke informatie.
U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij u willen informeren over nieuws op gebied van opleiden en/of over onze diensten/producten. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van ontvangers van deze nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Vanzelfsprekend verstrekken wij dit bestand van ontvangers niet aan derden.

Links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten mogelijk links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van die websites.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bouwmensen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar de des betreffende vestiging:

Bouwmensen Friesland, Nunspeet, Zwolle (FNZ)

info@bouwmensen-fnz.nl

Bouwmensen Limburg

info@bouwmensen-limburg.nl

Bouwmensen Deventer, Raalte, Zutphen

info@bouwmensen-deventer.nl

Bouwmensen Twente Almelo

almelo@bouwmensentwente.nl

Bouw- en inframensen Mierlo

info@bouwinframensen-mierlo.nl

Bouwmensen Eindhoven en Tilburg

info@bouwmensen-et.nl

Bouwmensen Oss

info@bouwmensen-oss.nl

Bouwmensen 's-Hertogenbosch

info@bouwmensen-denbosch.nl

Bouwmensen Zuidwest (Bergen op Zoom)

administratie@bouwmensenzuidwest.nl

Bouwmensen Zuidwest (Goes en Middelharnis)

info@bouwmensenzuidwest.nl

Bouwmensen Amsterdam

info@bouwmensen-amsterdam.nl

Bouwmensen Gooi en Vechtstreek

info@bouwmensen-gooienvechtstreek.nl

Bouwmensen Zaandam, Beverwijk en Edam (KZW)

info@bouwmensen-kzw.nl

Bouwmensen Midden-Holland (Hoofddorp)

mail@bouwmensen-middenholland.nl

Bouwmensen Noord-Holland Noord (Heerhugowaard)

info@bouwmensen-noord-holland-noord.nl

Bouwmensen Drenthe Noordwest Overijssel (Emmen en Ruinen)

info@bouwmensen-dnwo.nl

Bouwmensen Amersfoort

info@bouwmensen-amersfoort.nl

Bouwmensen Utrecht

info@bouwmensen-utrecht.nl

Bouwmensen Delft

info@bouwmensen-delft.nl

Bouwmensen Leiden

info@bouwmensen-leiden.nl

Bouwmensen Zuid-Holland Zuid (Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam)

info@bouwmensen-zuidhollandzuid.nl

Bouwmensen Zuid-Holland Zuid (Hardinxveld-Giessendam)

info@bouwmensen-zuidhollandzuid.nl

Bouwmensen Apeldoorn

info@bouwmensen-apeldoorn.nl

Bouwmensen Gelderland Oost (Doetinchem en Borculo)

info@bouwmensen-gelderlandoost.nl

Bouwmensen Nijmegen

info@bouwmensen-nijmegen.nl

Bouwmensen Rivierengebied (Geldermalsen)

info@bouwmensen-rivierengebied.nl


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Bouwmensen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bouwmensen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Marketing@bouwmensen.nl


Contactgegevens:

Naam: Aram Waardenburg
Website: www.bouwmensen.nl
Telefoonnummer: 06 20 43 64 11
Email: Marketing@bouwmensen.nl

 


Publicatiedatum mei 2018

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS