on

Niveau 2

Voeger

Toelatingsvoorwaarden

- een entreeopleiding
- een diploma vmbo Basisberoepsgerichte Leerweg|
- een diploma Assistent Bouw en Infra
- een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma/bewijsstuk

Duur opleiding

Maximaal 2 jaar.

Omschrijving opleiding

De voeger is een vakman en kan op de meeste voegwerkzaamheden binnen de nieuwbouw- en renovatie worden ingezet. Hij werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor zijn eigen takenpakket. De voeger wordt aangestuurd door de meewerkend voorman van de ploeg.

Je werkzaamheden bestaan bij nieuwbouw uit het aanbrengen van voegwerk. Bij renovatie verwijder je eerst de oude voegen. Vaak wordt tegelijkertijd de gevel gereinigd. Vervolgens breng je nieuwe voegen aan en eventueel een beschermende laag, bijvoorbeeld een waterafstotende laag. Bij alles wat je doet zorg je voor een veilige werksituatie en ga je op een verantwoorde wijze om met het milieu. Jouw werkzaamheden als Voeger/Gevelbehandelaar blijven altijd zichtbaar.

Je volgt een stage of werkt bij een bouwbedrijf en voor je werkzaamheden ontvang je een prima stage / CAO-vergoeding.

on
 
 
 
 
 

 

Locaties

Deze opleiding wordt op de volgende vestiging gegeven:
Bouwmensen Deventer Raalte Zutphen
Bouwmensen Friesland Nunspeet Zwolle
Bouwmensen KZW
Bouwmensen Noord-Holland Noord
Bouwmensen Twente
Deel deze pagina op:
Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Bouwmensen iets voor jou!
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS