on

Niveau 4

Middenkaderfunctionaris Infra

Toelatingsvoorwaarden

- Diploma kaderberoepsgerichte leerweg
- Diploma gemengde leerweg
- Diploma theoretische leerweg
- Overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

3 tot 4 jaar

Omschrijving Opleiding

Als je leidinggevend werk wilt doen in de GWW (Grond- weg- en waterbouw), of werkzaamheden wilt plannen en organiseren, dan is dit de juiste opleiding. Als middenkaderfunctionaris infra werk je aan projecten. Je verzamelt de benodigde informatie en verwerkt deze volgens normen in tekeningen. Ook controleer je tekeningen op juistheid, techniek, inhoud en of ze volledig zijn.

Ingenieursbureau: Als tekenaar werk je schetsen uit naar technische tekeningen. Je schrijft bestekken en overlegt met overheden. Er wordt van jou verwacht dat je voor technische vraagstukken oplossingen bedenkt.

Aannemer: Je bent dan werkzaam als calculator, werkvoorbereider of uitvoerder. Je werkt aan uiteenlopende infraprojecten en maakt begrotingen en planningen. Je stuurt asfalteerders, bruggenbouwers en onderaannemers aan en je overlegt met opdrachtgevers, leveranciers en gemeentes. Het is jouw verantwoording dat de planning gehaald wordt en de kosten beperkt blijven.

Als middenkaderfunctionaris infra kun je gaan werken bij organisaties, bedrijven en instellingen die zich bezig houden met de gebouwde omgeving. Deze bedrijven beheren, onderhouden en geven vorm aan de infrastructuur.

on
 

 

Locaties

Deze opleiding wordt op de volgende vestiging gegeven:
Bouwmensen Zuid-Holland Zuid
Deel deze pagina op:
Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Bouwmensen iets voor jou!
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS