Allround timmerman bouw- en werkplaats

Als Allround Timmerman bouw- en werkplaats verzorg je de hoofdmaatvoering, voer je complexe stelwerkzaamheden uit, breng je tijdelijke ondersteuningsconstructies aan, maak je complex dakwerk en monteer je prefab elementen. Ook voer je machinale timmerwerkzaamheden in de werkplaats uit en organiseer je de dagelijkse werkzaamheden van collega's.

Als allround Allround Timmerman bouw- en werkplaats weet je alles van de praktijk van het timmeren in de werkplaats. Je maakt zelfstandig vanaf tekening houten onderdelen voor de bouw, zoals kozijnen, gevels, deuren, trappen en dakkapellen.

Ben je klaar met je opleiding, dan heb je brede kennis van vakonderdelen en kun je helemaal zelfstandig aan de slag als werkplaats timmerman, bij timmerfabrieken, timmerwerkplaatsen, timmerbedrijven en houtskeletbouwers.

Deel deze pagina op:
Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Bouwmensen iets voor jou!
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS