Maak kennis met Nadine, onze nieuwe accountmanager cursussen en trainingen

30 maart 2020

In deze vreemde tijden kunt u vast wat positief nieuws gebruiken.

De bouw doet zoveel mogelijk wat ze altijd doet, bouwen! Maar ook binnen onze sector gaat niet alles vanzelf en als vanouds. Veel mensen werken thuis, projecten worden verschoven, alternatieven worden gezocht.

U bent van ons gewend dat we de cursussen en trainingen op locatie van Bouwmensen in Beek of Horst organiseren. Dat zullen we straks ook zeker volop weer gaan doen. Zie daarvoor de bijgevoegde cursusagenda waarin we al een aantal titels presenteren. Cursussen die door omstandigheden toch niet kunnen plaatsvinden, worden natuurlijk verschoven naar een ander moment.

Maar is het niet ook nu belangrijk dat we onze medewerkers bijscholen? Hebben ze daar wellicht nu tijd voor vanuit huis? Online trainingen zijn dan wellicht een goede mogelijkheid! In samenwerking met Bouwradius zal Bouwmensen Limburg online trainingen organiseren. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: Beleid & Organisatie, Gezondheid, Tekeninglezen, Veiligheid op de Bouwplaats en Elementaire Bouwkunde. Dit zijn nog lang niet alle interessante onderwerpen die online aangeboden worden. Wanneer een concrete ‘online’ planning bekend is wordt deze natuurlijk met jullie gedeeld.

Naast ons cursusaanbod, dat als bijlage aan deze e-mail is toegevoegd, organiseert Bouwmensen Limburg cursussen en trainingen op aanvraag. Mocht u op dit moment willen weten welke mogelijkheden er voor het najaar zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Voor degenen die mij niet kennen is als bijlage van deze e-mail een informatiefolder toegevoegd waarin ik mij kort voorstel.

Graag kom ik na deze onzekere en ietwat gekke periode langs om persoonlijk kennis te maken!

Een belangrijke tip!! Zoals het er nu uitziet organiseert Bouwmensen Limburg in samenwerking met Bouwend Nederland op 18 juni een informatiebijeenkomst rondom het onderwerp Wet Kwaliteitsborging (Wkb). Bekijk alvast deze video om de eerste informatie m.b.t. deze nieuwe wetgeving te verkrijgen.

Voor iedereen: blijf gezond en let op elkaar!

Bouwmensen Beek & Horst

Informatiefolder