Carrièreswitch bouw

Via een leerloopbaanpad kun je binnen no time aan de slag in de bouw

Ondanks de pandemie draait de bouwsector op volle toeren.
Er zijn op alle niveaus medewerkers nodig. Om aan die vraag te voldoen, nodigen we je van harte uit om eens een leerloopbaanpad te overwegen in onze constructieve sector. Als je van aanpakken houdt en communicatief bent, als je in teamverband kunt werken en bereid bent jezelf te ontwikkelen, dan kan zo’n pad je een mooi en nieuw perspectief bieden. Ook al dacht je misschien dat de bouw niks voor jou was. Als jouw intake positief verloopt, ga je het pad volgen op basis van jouw competenties, mogelijkheden en wensen. Het is opgedeeld in flexibele modules, neemt drie tot zes maanden in beslag en wordt afgesloten met een examen.

Het leerloopbaanpad volg je zowel in onze instructieruimte als in de beroepspraktijk op locatie. Daarnaast kun je direct aan de slag bij een van de bouwbedrijven in onze regio en heb je een prima salaris en een prachtige vaste job in het vooruitzicht.

Kom meteen in actie!
Ben je handig en oplossingsgericht? Hou jij je aan je afspraken en voeg je je makkelijk naar bedrijfsprocessen? Wil jij altijd kwaliteit leveren en wil jij jezelf ontwikkelen? Dan is een carrièreswitch via een leerloopbaanpad écht iets voor jou! Nederlands spreken is een must, een rijbewijs is een pre.
Stuur je sollicitatie naar info@bouwmensen-et.nl met als onderwerp ‘carrièreswitch’.
Bouwmensen is een landelijk samenwerkingsverband van opleidingsbedrijven in de bouw en infra dat wordt ondersteund door Bouwend Nederland. Kijk op www.bouwmensen.nl voor meer info.