Vacature Praktijkinstructeur bij Bouwmensen Nijmegen

Bouwmensen Nijmegen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw waar wordt opgeleid voor timmerman. Gemiddeld zijn er 85 leerling-werknemers. Dit zijn vooral jongeren, maar ook volwassenen worden opgeleid of bijgeschoold.

Graag komen wij in contact met een:

Vakbekwame praktijkinstructeur

Functie

Je bent fulltime verantwoordelijk wordt voor het instrueren, motiveren en begeleiden van leerling-werknemers, van het begin van hun opleiding tot aan hun diplomering. Je geeft instructie in de werkplaats, neemt praktijktoetsen af en houdt de voortgang tijdens de opleiding bij. Ook onderhoud je goede contacten met de leerbedrijven, waar je regelmatig de leerling-werknemers bezoekt. Daarnaast regel je  met jouw collega-instructeurs alles wat nodig is rond de praktijk in de werkplaats en organiseer je met collega’s instroomactiviteiten.

Profiel

Voor deze uitdagende functie gaat de voorkeur uit naar kandidaten op MBO-4 niveau met een aantal jaren werkervaring in de bouw(processen). Je werkt graag met jongeren uit de doelgroep en coachen van deze leerling-werknemers gaat je goed af. Je kunt makkelijk communiceren en hebt prima digitale vaardigheden. Je bent bereid aanvullende opleidingen te gaan volgen.

Bouwmensen Nijmegen biedt een aantrekkelijke baan, werken met jongeren in een informeel team. Je vaste werkplek is in Nijmegen en incidenteel kun je worden ingezet in onze vestigingen in Oss of Veghel. Je gaat voor de praktijk opleiden volgens een nieuwe, innovatieve lesmethode en krijgt zelf ook de nodige bijscholingen. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Bouw & Infra en je aanstelling geeft uitzicht op een vast contract.

✏️Reageren op deze vacature kan van via de website van Maasland-personeel (www.maasland-personeel.nl) of mail naar info@maasland-personeel.nl