Vacature office en communicatiemedewerker

Heb jij affiniteit met jongeren? Ben je communicatief vaardig, enthousiast maar ook punctueel? Bouwmensen Deventer is op zoek naar een office- en communicatiemedewerker (16 – 20 uur per week).

Office management en communicatie

In de rol van office- en communicatiemedewerker bied jij onze opleidingscoördinator ondersteuning bij administratieve taken en op het gebied van werving en voorlichting. Op open dagen van de school bijvoorbeeld, of op onze informatieavonden. Daarnaast zullen we je soms vragen om een stukje personeelsadministratie op je te nemen, met een scherpe blik naar de werkplaatsplanning te kijken en om marketing- en communicatiewerkzaamheden te verrichten op onze website en social media-kanalen. 

Flexibele werktijden

De functie biedt de mogelijkheid tot zeer flexibele werktijden, binnen de schooltijden van de kinderen bijvoorbeeld. Deze kunnen in overleg worden bepaald.

Wij vragen:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • de voorkeur gaat uit naar iemand die in de omgeving woont

Wij bieden:

  • flexibele werktijden
  • een dynamische omgeving met veel jongeren
  • de vrijheid om je eigen invulling te geven aan de functie
  • arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling volgens de Bouw CAO

Bouwmensen Deventer

Bouwmensen? Dat zijn toch die vakkundige en slimme types die overal een oplossing voor hebben? Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt? Bij ons werken stoere jongens en meiden die elke dag keihard aan het werk zijn om, door weer en wind, Nederland een stukje mooier te maken. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidingsbedrijven. De vereniging verzorgt en toetst de praktijkopleiding van mbo student-werknemers. Dit doen we op meer dan 30 locaties door heel Nederland., waaronder in Deventer. We zijn gevestigd in de TechniCampus, aan de Schonenvaardersstraat 6.

Interesse?

Geïnteresseerd in onze vacature office- en communicatiemedewerker of wil je meer informatie? Neem contact op met Jan van Duuren, manager bij Bouwmensen Deventer: 0622403645 of info@bouwmensen-deventer.nl.