Vacature office en communicatiemedewerker

Deze vacature is verlopen, reageren is niet meer mogelijk!

Heb jij affiniteit met jongeren? Is je digitale kennis up to date? Neem je graag het initiatief, maar draai jij je hand ook niet om voor administratieve werkzaamheden? Bouwmensen Deventer is op zoek naar een Marketing – Office Medewerker (20 – 24 uur per week).

Marketing

Als Marketing – Office Medewerker bij Bouwmensen Deventer werk je in een klein en hecht team. Iedereen heeft zijn eigen kennis, ervaring en taken. Jij speelt hierin een bindende rol. Je bent een echte teamplayer, zowel online als offline. Kanalen als WordPress, Facebook en Instagram hebben geen geheimen voor jou…of je bent bereid om je dit eigen te maken. Wij zoeken iemand die ons aan de hand kan nemen in de digitale communicatie.

Office

In de rol van Marketing – Office Medewerker behoren ook administratieve werkzaamheden tot jouw takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden op het gebied van personeelszaken (ziekmeldingen, het uitwerken van arbeidscontracten) en de werkplaats- en leerlingenadministratie (het opstellen van plaatsingsovereenkomsten, voortgang van de werkplaatsplanning).

Projecten 

Gedurende het schooljaar lopen er ook verschillende projecten. Onze introductieweken bijvoorbeeld, de open dagen en projecten waarbij we de leeromgeving van onze leerlingen digitaliseren. Ook hiervoor willen we graag een beroep doen op jouw kennis en ervaring. Alles in teamverband en in overleg uiteraard!

Flexibele werktijden

De functie biedt de mogelijkheid tot zeer flexibele werktijden, binnen de schooltijden van de kinderen bijvoorbeeld. Deze kunnen in overleg worden bepaald.

Wij vragen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  ● minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
  ● de voorkeur gaat uit naar iemand die in de omgeving woont

Wij bieden

 • flexibele werktijden
  ● een dynamische omgeving met veel jongeren
  ● de vrijheid om je eigen invulling te geven aan de functie
  ● goede arbeidsvoorwaarden
  ● een goede pensioenregeling

Bouwmensen Deventer

Bouwmensen? Dat zijn toch die vakkundige en slimme types die overal een oplossing voor hebben? Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt? Bij ons werken stoere jongens en meiden die elke dag keihard aan de slag gaan om, door weer en wind, Nederland een stukje mooier te maken.

Bouwmensen Deventer is een opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Deventer-Raalte-Zutphen. We leiden leerlingen op in timmeren, metselen en tegelzetten.

We werken in een klein team, van betrokken medewerkers, aan de opleidingen en aan de vorming van de vakmensen van de toekomst.

Bouwmensen Deventer is gevestigd in de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat 6. Vanuit deze locatie, met prima voorzieningen, werken we nauw samen met bouwbedrijven en onderwijsinstellingen in de regio

Interesse? 

Geïnteresseerd in onze vacature Marketing – Office Medewerker of wil je meer informatie? Neem contact op met Jan van Duuren, manager bij Bouwmensen Deventer: 0622403645 of info@bouwmensen-deventer.nl.