Vacature instructeur timmeren en metselen

Bouwmensen Midden-Holland in Hoofddorp is op zoek naar een enthousiaste Praktijkinstructeur Timmeren (M/V) voor 32 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Praktijk instructeurs brengen startende jongeren van 16 tot 30 jaar praktische vaardigheden en een goede werkhouding bij (Timmeren en mogelijk ook Metselen). Dit als voorbereiding op het werken bij een bouwbedrijf. Tijdens de BBL opleidingen worden in de praktijk instructies, keuzedelen en examens verzorgd.

Instructeurs brengen hun reeds eerder opgedane kennis en vaardigheden over op de leerling-medewerkers, maar werken ook aan hun eigen ontwikkeling. Dit in de eigen werkplaatsen, maar ook middels cursussen en trainingen.

Een instructeur verzorgt praktijkinstructies voor circa 5 tot 10 leerlingen per dag van verschillende niveaus en werkt daarbij nauw samen met collega instructeurs, de leerlingbegeleider en docenten van het Nova College. Een instructeur moet in staat zijn om te begrijpen hoe jongeren denken en werken en hoe we hen zo kunnen opleiden en coachen dat zij kunnen functioneren bij de bouwbedrijven. De instructeurs helpen het benodigde lesmateriaal te ontwikkelen, in afstemming met andere partijen.

Jouw profiel

  • -Een werk- en denkniveau op mbo-niveau 3/4;
  • -10 jaar relevante werkervaring;
  • -Voldoende kennis, vakmanschap en inzicht om praktijkinstructies niveau 1 – 3 te verzorgen
  • -Voldoende persoonlijkheid om jongeren te sturen en inspireren
  • -Het certificaat leermeester (of dit wil behalen) en ervaring met opleiden van jongeren
  • -Bereidheid om te werken aan de eigen competenties en vakvaardigheden

Wat bieden wij jou?

Bouwmensen Midden-Holland biedt jou een uitdagende baan binnen een klein team waarbij je jouw passie voor de bouw en het opleiden van jongeren kunt combineren. Wij bieden een goed salaris (UTA cao). Daarnaast krijg je bij ons alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt verschillende cursussen en opleidingen volgen, zodat je blijft groeien.