Renovatie en restauratie door Wever Amsterdam

Het restauratievak wordt met uitsterven bedreigd: kennis en ervaring dreigt verloren te gaan door vergrijzing in het vak. Daarom is het van belang dat er voldoende jonge mensen kiezen voor het prachtige vak én goed worden opgeleid. Bouwmensen Amsterdam werkt nauw samen met bouwbedrijven die gespecialiseerd in zijn in restauratie. Één van deze bedrijven is Wever Amsterdam bv. 

Wever Amsterdam bv

Wever v/h Lutter & Lotgering bv bestaat sinds 1903. In 1984 is het bedrijf toegevoegd aan de Wever Bouwgroep. Per 2016 gaat het bedrijf verder onder de naam Wever Amsterdam bv.

De focus van Wever Amsterdam bv is onderhoud aan monumenten en de renovatie ervan. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in renovatie, restauratie en verbouwen. De opdrachtgevers zijn divers: particulieren, stichtingen, zakelijke partijen en verenigingen van eigenaren.

Werkgebied

Het werkgebied ligt in de regio Amsterdam. De eigen machinale werkplaats is gevestigd op Prinseneiland, hartje Amsterdam. Mede hierdoor kan het bedrijf snel schakelen, waardoor een flexibele invulling van wensen mogelijk is.

Tevens heeft Wever Amsterdam bv telefoon- c.q. storingsdienst voor stichtingen. Alledaagse meldingen van huurders komen rechtstreeks bij ons binnen en worden vervolgens opgepakt en besproken met de desbetreffende stichting.

Wever Amsterdam bv is een erkend leerbedrijf en biedt ieder jaar een vast aantal werkplekken voor leerlingen die interesse hebben in het restauratievak.