Open dagen | 7 en 14 februari 2020 | Bouwmensen Nunspeet

Ga jij het maken in de bouw? Verdien geld en haal je mbo-diploma met Bouwmensen. Kom vooral naar de open dagen!

Tijdens de open dagen op onze vestiging in Nunspeet kun je alvast sfeer proeven. We geven je een duidelijk beeld van jouw mogelijkheden bij Bouwmensen. Na je bezoek weet je of de opleiding bij je past en of je kans maakt om als medewerker bij Bouwmensen (of bij één van de lid- of praktijkbedrijven) aan de slag te gaan!

Verdien geld tijdens je bbl

Wanneer je kiest voor een bbl-opleiding, dat wil zeggen dat je 1 dag in de week naar school gaat en 4 dagen werkt bij een bedrijf, dan krijg je voor de dagen dat je werkt bij of via Bouwmensen, gewoon een salaris. Dat is uiteraard nooit minder dan het minimumloon dat vastgesteld is voor 2020. Bij je keuze voor een bol-opleiding is dat niet zo. Tijdens die opleiding maak je alleen kans op een stagevergoeding. Bedrijven zijn namelijk niet verplicht om je voor de stage te betalen.

Kom naar de open dagen

Wil je meer weten over Bouwmensen en wat wij voor je kunnen betekenen? Kom dan naar de open dagen op 7 of 14 februari op de vestiging in Nunspeet. Je bent van harte welkom tussen 8.00 en 16.00 uur op de Energieweg 1.

open dagen bouwmensen nunspeet

Lukt het niet om te komen op de open dagen in februari?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek op een tijdstip dat jou beter uitkomt!

Ontdek welke opleiding bij je past

Wij snappen dat een vervolgopleiding kiezen lastig is. Daarom helpen we je graag bij je keuze. Met de mbo-beroepskeuzetest ontdek je in slechts 1 minuut welke opleiding bij je past.

Inschrijven voor opleiding

Of weet je al welke opleiding je bij Bouwmensen wil volgen? Schrijf je dan nu online in bij één van onze vestigingen. We nemen daarna contact met je op voor een welkomstgesprek.