Online voorlichting voor nieuwe instromers van Bouwmensen Deventer

Het gaat allemaal een beetje anders dan we gewend zijn de afgelopen weken. Ook wij hebben hierdoor de nodige creatieve maatregelen moeten nemen. Zo kon de voorlichting voor nieuwe instromers en hun ouders – die op woensdag 6 mei zou plaatsvinden in onze werkplaats – helaas niet doorgaan. Maar daar hebben we een oplossing voor bedacht: een online versie met audio, ingesproken door onze leerlingenbegeleider Gerben Beusekamp.

Benodigdheden:

  • een laptop
  • een statief
  • een iPhone
  • zo min mogelijk tegenlicht
  • en Gerben natuurlijk!

Voorlichting voor nieuwe instromers

De voorlichting voor nieuwe instromers is een PowerPoint presentatie, waarin we stap voor stap de opleidingen en de mogelijkheden binnen Bouwmensen Deventer doorlopen. Er zijn verschillende opleidingen, niveaus en je hebt de keuze tussen BOL en BBL. We vertellen je ook over onze samenwerking met aangesloten aannemers en hoe wij ervoor zorgen dat jij aan het juiste leerbedrijf wordt gekoppeld. Daarnaast zijn er natuurlijk praktische zaken, zoals de kosten. Bekijk onze Online voorlichting voor nieuwe instromers of download de PDF, om alles nog even rustig na te lezen.

Try-out dagen

In week 24, 25 en 26 vinden onze Try-out dagen plaats. Hiervoor nodigen we je uit in de werkplaats en testen we aan de hand van theorie- en praktijkopdrachten je vaardigheden. Ook hierover hebben we een korte video gemaakt, om e.e.a. toe te lichten.

Bouwmensen Deventer

Meer weten over Bouwmensen Deventer? In deze uitzending van het RTL-programma ‘Helemaal gek van’, krijg je een inkijkje.