Leidinggeven op basis van Vakmanschap in Geldermalsen

25 maart 2019

Leidinggeven op basis van Vakmanschap
Voor bedrijven, scholieren en ZZP-ers

Je bent een vakman en ambieert een leidinggevende positie.  Of je runt een bedrijf en wilt investeren in goed kaderpersoneel. Vergroot je kansen met een MBO4 specialistendiploma Leidinggeven op basis van Vakmanschap. Waarom deze opleiding? Vaak schiet men tekort op de zogenaamde softskills, zoals communicatie, planning, berekeningen, uitvoering et cetera. Middels deze opleiding worden de skills geleerd om alles naadloos aan elkaar de lussen, zodat het project van A tot Z perfect kan verlopen. Immers faalkosten zijn snel gemaakt en ontstaan vaak en onnodig door het ontbreken van goede communicatie en de benodigde softskills. Het aan elkaar koppelen van alle vaardigheden en het juist in weten te zetten zijn van groot belang voor het doen slagen van een project.  Om deze reden hebben wij de BBL4 specialisten opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap ontwikkeld. Het is een brede niveau 4 opleiding, welke vanuit je eigen vakgebied wordt ingezet. Bouwmensen Rivierengebied werkt daarbij nauw samen met Bouwmensen Apeldoorn en Da Vinci College. Na het behalen van het diploma is doorstroming naar een HBO vervolg opleiding mogelijk. Tijdens deze studie die 60 lesdagen duurt, bouwt men bovendien een eigen portfolio op. Een opleidingsprogramma met toekomst dus!

Klik hier voor brochure 1:
BBL4 specialisten opleiding, Leidinggeven op basis van Vakmanschap

Klik hier voor brochure 2:
MBO4 specialistendiploma, Leidinggeven op basis van Vakmanschap

Voor bedrijven
Goed opgeleid kaderpersoneel is een fundament voor uw bedrijf. Bedrijven die gericht investeren in talentontwikkeling presteren beter. Medewerkers maken het verschil. De huidige ontwikkelingen in de markt leiden tot een groeiende vraag naar leidinggevenden op de werkvloer. In de bedrijfstak is duurzame inzetbaarheid zeker in het kader van de leeftijdsopbouw een steeds belangrijker aandachtsgebied. Mensen kansen bieden, is mensen boeien en binden. Om deze reden hebben wij de BBL4 specialisten opleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap ontwikkeld.

Doelen
In deze opleiding leert uw medewerker:
te sturen op het proces, mensen aansturen, plannen,kosten beheersen.
Flexibiliteit, stressbestendigheid, overzicht hebben, communicatie, besluitvorming zijn onder meer competenties die ontwikkeld worden.

Eigen praktijk centraal
Tijdens deze opleiding passen uw medewerkers de theorie toe in hun eigen projecten met (deel)opdrachten. Uw organisatie profiteert hier direct van. U versterkt uw kader waardoor meer capaciteit bovenin de organisatie beter benut kan worden.

Examinering
Uw werknemer voltooit een onderzoeksopdracht inclusief deelopdrachten die betrekking hebben op de eigen projecten of organisatie. Gedurende de opleiding wordt een portfolio opgebouwd.

Duur
De doorlooptijd bedraagt 60 scholingsdagen exclusief examinering. Verwachte afronding opleiding: mei 2019.
De opleiding start direct bij voldoende (12) aanmeldingen.

Financiën
De kosten van de opleiding bedragen € 6500,- . Deze zijn door verschillende (subsidie) mogelijkheden te reduceren tot ca € 2800,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Graag brengen wij in een persoonlijk gesprek uw mogelijkheden in kaart.

Organisatie
ROC Da Vinci College verzorgt de diplomering. Uw contactpersoon bij Bouwmensen Rivierengebied en Apeldoorn is
Rene Bakker. Hij is bereikbaar op 06 – 22911452 of per mail r.bakker@bouwmensen-rivierengebied.nl .

Aanmelding
U meldt uw medewerker aan via www.bob.nl/opleidingen/functiegericht/leidinggeven- op-basis-van-vakmanschap of klik op de brochures en meld u aan middels het aanmeldformulier.

Klik hier voor brochure 1:
BBL4 specialisten opleiding, Leidinggeven op basis van Vakmanschap

Klik hier voor brochure 2:
MBO4 specialistendiploma, Leidinggeven op basis van Vakmanschap