Maak kennis met de bouw en schrijf je in voor een kickstart: Timmeren, metselen en tegelzetten!

Twijfel jij over je beroeps/studiekeuze? Of wil je graag wat ervaring op doen in de bouw? Doe dan een kickstart timmeren, metselen of tegelzetten bij Bouwmensen Apeldoorn. Hierdoor kun jij het beste kennis maken met de bouw. Weet je nog niet helemaal wat je precies wil doen in de bouw? Kies dan voor een kickstart met alle drie de disciplines. Door een kickstart leer jij wat het is om in de bouw te werken en dit is een ideale voorbereiding voor je begint aan het echte werk! Je begint met een basisopdracht en afhankelijk van de vaardigheden die je al bezit krijg je een vervolgopdracht. De kickstart wordt volledig aangepast aan jouw niveau en is een praktische oriëntatie, dus dit betekend dat je gaat ondervinden hoe het is om in onze opleidingswerkplaats te werken.

Tijdens de kickstart maak je kennis met verschillende disciplines die wij aanbieden. De duur van de kickstart is 2 tot 10 dagen, afhankelijk van jouw oriëntatievraag. Mocht je er uiteindelijk achter komen dat de bouw toch niet echt wat voor jou is, is de kickstart uiteraard ook nuttig geweest.

De kickstart is zeer geschikt voor VMBO leerlingen die twijfelen over hun beroepskeuze of zich willen oriënteren op de bouwsector en zij-instromers (van alle leeftijden) die zich willen oriënteren op de bouwsector.

Ben jij geïnteresseerd in een kickstart? Bel ons dan via het nummer 055 – 3664587 of stuur ons een mail naar het e-mailadres: info@bouwmensen-apeldoorn.nl

Bouwmensen Apeldoorn zorgt voor een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.