Instructeur Johandig

Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen: onze gloednieuwe vlog Johandig, waarin instructeur Johan als influencer aan de slag gaat. Hij geeft voortaan niet alleen ‘offline’ instructie in de werkplaats van Bouwmensen Deventer, maar ook online op ons eigen YouTube-kanaal en de social media-kanalen. Met Johandig willen we jongeren interesseren en enthousiasmeren voor de bouwtechniek. De eerste aflevering is op maandag 16 november online gegaan.

Johandig

Met Johandig geven we een inkijkje in de onderdelen en activiteiten binnen onze opleidingen. De vlogs duren 5 á 10 minuten en hebben een catchy intro, waarvoor de beelden een paar weken geleden werden geschoten door een professioneel camerateam. Hiermee geven we jullie niet alleen op veilige afstand een kijkje in de werkplaats, maar zie je ook wat je zoal kunt leren als je voor een opleiding bij Bouwmensen Deventer kiest. De tips kunnen uiteraard ook thuis worden toegepast.

Vlog #1: een deur afhangen

In de eerste aflevering leert Johan ons hoe je een deur moet afhangen, een klusje dat vaak als lastig wordt ervaren en waarbij je best wat tips kunt gebruiken. Johan heeft ze allemaal in zijn trukendoos en brengt ons stap voor stap zijn vakmanschap bij!

Tips voor Johandig

Het zou natuurlijk geweldig zijn als jullie Johandig massaal liken, delen en je abonneren op ons YouTube-kanaal. En waar Johan ons van de juiste tips voorziet, kan hij andersom ook nog wel wat advies gebruiken! Wat zouden jullie van hem willen leren? Zijn er klussen die maar blijven liggen, omdat je nét de juiste vakkennis mist? Wij horen het graag, zodat we jullie in Johandig opweg kunnen helpen! Laat het ons weten in een reactie onder de posts of stuur je tips naar unitli@bouwmensen-deventer.nl. De volgende aflevering van Johandig staat gepland voor begin 2021.

Johandig

Johandig

Digitaliseren als opleidingsbedrijf

Ook wij hebben door de coronacrisis ervaren hoe belangrijk het is om te digitaliseren als opleidingsbedrijf. We zijn daarom op zoek gegaan naar online oplossingen voor onze communicatie. Johandig is hier een onderdeel van, maar ook de voorlichtingen zullen bijvoorbeeld meer gedigitaliseerd worden. We doen er alles aan om jullie op een veilige manier van de juiste informatie te blijven voorzien.

Bouwmensen Deventer op social media

Naast op ons eigen YouTube-kanaal en op de website, zijn we vanuit Bouwmensen Deventer ook actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en in onze eigen Bouwmensen app. Hier volg je niet alleen de tips van Johan, maar ook de bouwbezoekjes die wij doen op de bouwplaats bij onze leerlingen, nieuws over de open dagen en alle andere updates vanuit onze bouwopleidingen. We heten je graag van harte welkom als nieuwe volger!