17 juni 2020

Net NOA Opleidingsbedrijf stukadoren Midden Nederland is op zoek naar een praktijkinstructeur stukadoren. Voor de praktijkinstructie aan nieuwe aankomend stukadoors zoeken wij op zeer korte termijn een ervaren leermeester/instructeur stukadoren t.b.v. onze leerlingwerkplaats te Nieuwegein.

Het gaat om een part-time functie gedurende de periode dat nieuwe leerlingen in hun basisopleiding zitten, van  mei t/m oktober. Daarnaast inzet voor leerlingbegeleiding, extra scholing en examentraining.

Wij denken aan een jonge ervaren instructeur die goed met groepen jongeren om kan gaan en bereid is zijn vakkennis met onze nieuwe aankomend collega’s te delen.

In aanvang zouden wij een geschikte kandidaat graag inlenen van een leerbedrijf. Een dienstverband is afhankelijk van de ontwikkeling en mogelijkheden van de kandidaat en onze opleidingslocatie.

Kandidaten kunnen reageren bij de directeur van NOA opleidingsbedrijf stukadoren Midden Nederland, Mevr. S. de Jongh. Tel. 030-6081533 of s.de.jongh@noaopleidingsbedrijfafbouw.nl