Bij Bouwmensen Rijssen ook voldoende plek voor zij-instromers

Genoeg bedrijvigheid in het opleidingscentrum van Bouwmensen in Rijssen. Want corona of niet, de bouw gaat altijd door. Wij van Bouwmensen en onze aangesloten lidbedrijven staan daarom te springen om goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Zij-instromers in de bouw of timmerindustrie

Overigens, je hoeft geen 16 te zijn om via Bouwmensen aan de slag te gaan als in de bouw of timmerindustrie. Zij-instromers zijn meer dan welkom. Misschien ben je juist in deze coronaperiode  gaan nadenken om een carrière switch te maken en wil je in een andere sector aan de slag. Wij vertellen graag over onze mogelijkheden. Starten als zij-instromer in de bouw kan op elk moment. In een kennismakingsgesprek vertellen we over de verschillende mogelijkheden. We beginnen altijd eerst met een proefweek, waarin je in onze werkplaats kunt proeven aan het vak.

Zo flexibel mogelijk een vak leren

Overweeg jij een overstap naar de bouw? Je hebt wellicht al de nodige werkervaring, maar nog niet de juiste vooropleiding voor het beroep dat je wilt gaan uitoefenen. Als zij-instromer is het belangrijk dat je goed opgeleid wordt, bent en blijft. Zo word je aantrekkelijker voor werkgevers. Nu en in de toekomst. En ben je dus zeker van een baan. Je kunt bij ons een nieuw vak leren, op de manier die bij jou past. Naast BBL opleidingen waarin je een dag of twee avonden naar school gaat, zijn er ook mogelijkheden om de opleiding flexibel in te richten met losse kortdurende modules. Afgestemd  op jouw behoefte als werknemer én die van het bedrijf waar je werkt. Je bepaalt zelf de opleidingsroute en – duur, in overleg met je werkgever.

Voordelen voor jou als zij-instromer

  • Een flexibele opleiding waar je die module kunt kiezen waar je in het werk mee bezig bent
  • De kans om snel mee te kunnen met je nieuwe collega’s
  • De kans op werkzekerheid door scholing
  • Kortdurende praktijkgerichte opleidingsmodules
  • De kans op verbreding van je vakkennis en daardoor extra kansen op de arbeidsmarkt.
  • De mogelijkheid langer gezond te blijven werken

Mail voor meer informatie of om een kijkje te nemen bij Bouwmensen Rijssen naar info@bouwmensen-rijssen.nl of bel naar 0548- 517 595.