Bouwmensen Deventer team

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Bij Bouwmensen Deventer betekent dit niet alleen nieuwe leerlingen in de klas en werkplaats, ook ons team is uitgebreid. Zo is team Marketing gegroeid en staat er in schooljaar 2020-2021 ook een nieuwe instructeur Timmeren en Metselen voor de groep…even voorstellen!

Het team van Bouwmensen Deventer

Team Bouwmensen - Johan

Johan Journée

Johan is de rechter- en linkerhand van Eric. En eigenlijk doen we hem daarmee tekort, want hij is vanaf dit schooljaar niet alleen praktijkbegeleider in onze werkplaats maar ook influencer! Op ons YouTube-kanaal geeft hij ‘handige’ bouwtips in zijn eigen vlog: Johandig (coming soon). Zelf blijft hij er nuchter onder: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”, maar wij zijn al helemaal overtuigd van zijn potentie om viral te gaan!

Bouwmensen Deventer - Richard

Richard Steenhuis

Richard is één van de nieuwe gezichten in onze werkplaats. De opvolger van Eric. Hiervoor maakte hij de overstap vanuit de praktijk: tot voorkort werkte hij als meewerkend voorman bij een bouwbedrijf in Twello. Leuk detail: Richard heeft vroeger zelf in opleiding gezeten bij Eric, bij het Samenwerkingsverband Vakopleiding Bouwnijverheid. Hij heeft vrijwel alle opleidingen binnen de bouw gevolgd: Timmeren, Metselen, Restauratie en Assistent Uitvoerder. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij nu als instructeur bij Bouwmensen aan de slag kan.

Bouwmensen Deventer team - Gerben

Gerben Beusekamp

Gerben is de spin in het web voor onze leerlingen. Als opleidingscoördinator is hij altijd druk in de weer met intakegesprekken, loopbaanbegeleiding en is hij het aanspreekpunt voor leerlingen en de aannemers waarmee we samenwerken. Hiervoor brengt Gerben ook regelmatig een bezoekje aan de bouwplaatsen en geeft hij voorlichtingen over ons opleidingsaanbod. Zijn social skills liggen vooral offline, hoewel ook Gerben er met de toenemende digitalisering aan moet geloven en steeds vaker voor de camera staat!

Bouwmensen Deventer - Jan van Duuren

Jan van Duuren

Jan is manager bedrijfsvoering bij Bouwmensen Deventer en ook de man van de financiën. De hoogste functie binnen onze campus. Wellicht is dit ook de reden dat hij hoog en droog in zijn privékantoor zit op de eerste verdieping van de Technicampus! In dit blog staat hij niet bovenaan, omdat hij liever anderen in het zonnetje zet. Hij mag graag speechen bij speciale gelegenheden, zoals diploma-uitreikingen. De bouw zit in zijn hart, net als de leerlingen en medewerkers!

Bouwmensen teamfoto - Marlouk

Marlouk Rodijk

Marlouk is er halverwege het vorige schooljaar bijgekomen. Als hippe creatieveling loopt ze nooit zonder haar iPhone door de campus en probeert ze de leerlingen en haar collega’s te enthousiasmeren voor de digitale wereld. Met haar Dikke Titels zet ze Bouwmensen Deventer online op de kaart. Facebook, Instagram, bloggen en video’s schieten zijn helemaal haar ding. En hoewel ze dus vooral online erg ‘sociaal’ is, laat ze zich ook graag inspireren door een gezellig praatje in de werkplaats.

Bouwmensen Deventer - Lena

Lena Unitli

Ook Lena is één van de nieuwe gezichten. Met haar komst ging onze marketingafdeling next level! Een echte teamplayer en een kenner op het gebied van pr, vormgeving en administratie. Zo organiseren we dankzij haar de leukste voorlichtingen en open dagen en heeft Gerben een stuk minder stress op kantoor! Daarnaast zorgt Lena, samen met Marlouk, voor een frisse wind en een vrouwelijke touch in onze mannenwereld!