Vacature Instructeur

Gezocht: instructeur werkplaats!

Bouwmensen is de merknaam waaronder een groot aantal opleidingsbedrijven in Nederland hun educatieve en personele diensten aanbieden. Zo ook in Eindhoven en Tilburg. Wij leiden leerlingen op voor de vakgebieden timmeren en metselen en we werken nauw samen met de bouwbedrijven waar onze leerlingen aan de slag gaan.

Voor onze locatie Eindhoven zoeken we een enthousiaste instructeur werkplaats die fulltime o.a. deze functietaken gaat verzorgen:
• praktijklessen timmeren geven aan leerlingen;
• leerlingen begeleiden in het vakbekwaam, gezond, veilig en met plezier werken in de bouwsector;
• de eigen vakbekwaamheid verder ontwikkelen middels het volgen van opleidingen;
• op de hoogte blijven van nieuwe technieken en regelgeving.

Wij zoeken iemand die vakbekwaam is en graag in teamverband werkt. Onze nieuwe instructeur beschikt over een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3) én praktijkervaring. Je draagt graag en geduldig kennis over maar je bent zelf ook leergierig. Je bent sociaal en communicatief en je beheerst de basis van Word en Excel. Je bent bereid om zo nu en dan ‘s avonds en in het weekend te werken tijdens open dagen.

Er wacht een superleuke baan op je waarin je toekomstige vakmensen in de bouw opleidt en begeleidt. Onze nieuwe instructeur mag rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, prettige werktijden, prima werkomstandigheden en een hecht en gemotiveerd team collega’s. Bouwmensen stelt je in staat je kennis en kunde doorlopend te ontwikkelen via cursussen en trainingen.

Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf als onze nieuwe instructeur werkplaats? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@bouwmensen-et.nl. Voor meer informatie kun je op maandag of dinsdag telefonisch contact opnemen met Hans van Gestel via 06 22 21 44 71. Op www.bouwmensen.nl vind je meer informatie over ons opleidingsbedrijf.