Vacature locatie Eindhoven: instructeur / werkplaatscoördinator

Voor de vakgebieden timmeren en metselen zoekt Bouwmensen Eindhoven – Tilburg op korte termijn een instructeur/werkplaatscoördinator voor de vestiging in Veldhoven.
In deze boeiende en uitdagende functie ga je op onze opleidingswerkplaats leerling-werknemers instrueren, begeleiden en coachen. Tevens draag je zorg voor het plannen en coördineren van alle werkzaamheden die in de werkplaats plaatsvinden.

Onder jouw begeleiding als instructeur oefenen onze leerling-werknemers hun basisvaardigheden in de werkplaats. Daarna gaan ze vier dagen per week werkend leren bij een erkend leerbedrijf (BBL). Ze volgen ook extra trainingen waarbij maatwerk centraal staat. Naast deze hoofdwerkzaamheden verzorg je trainingen en cursussen aan VMBO leerlingen, zij-instromers en werknemers. Je bent een ambassadeur van de regionale bouwsector die voorlichtingen geeft op VMBO- en MBO-scholen en open dagen.

Wij zoeken:
Een enthousiaste collega die plezier heeft in de omgang met jongeren en ouderen. Iemand die de vakgebieden tot in de puntjes beheerst en bij voorkeur ervaring heeft met het overdragen van zijn/haar kennis aan de leerling-werknemers. Onze nieuwe instructeur is flexibel, daadkrachtig en kan goed samenwerken. Je hebt een pre als je bekend bent met het opleidingsstelsel en in staat bent didactische gespreks- en begeleidingstechnieken toe te passen. Je hebt een onderwijsassistent/instructeurs/leermeester diploma of bent bereid dit te behalen. Het gaat om een fulltime functie (0,8-1,0 fte). Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de UTA- BOUW CAO.

Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf als onze nieuwe instructeur/werkplaatscoördinator? Stuur dan een korte motivatie met je CV naar
info@bouwmensen-et.nl. Op www.bouwmensen.nl/vestigingen/veldhoven/ vind je meer informatie over ons opleidingsbedrijf. Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Alexander Kapteijns via 06 51 61 01 12.