Geweldig dat we op jullie kunnen bouwen

Het zijn roerige tijden, ook in de bouw. Na de CO2-, de stikstof- en de PFAS-crisis, slaat nu het coronavirus toe. En waar veel bedrijven ervoor kiezen om medewerkers vanuit huis te laten werken, is die flexibiliteit er simpelweg niet in de bouw. Wij zijn dan ook apetrots op onze jongens, die nog steeds elke dag keihard aan de slag gaan en alles op alles zetten om de boel draaiende te houden. Geweldig dat we op jullie kunnen bouwen!

Samen gaan we het maken

Zodra we deze crisis een beetje te boven zijn, zal de bouwsector weer op volle toeren draaien. Het woningtekort is nog steeds een actueel probleem in Nederland en ook de verduurzaming van honderdduizenden huizen moet nog worden gerealiseerd. Samen met ‘onze bouwmensen’ werken we aan het Nederland van de toekomst. Daar zijn handjes voor nodig en gedegen vakopleidingen. En daar gaan wij ons hard voor maken: voor onze geliefde bouwsector en voor onze BBL-jongens. Samen gaan we het maken ?

Bedankt mannen!

De coronamaatregelen

Heb je een inhoudelijke vraag met betrekking tot het coronavirus, jouw werkplek en je opleiding bij Bouwmensen Deventer? Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en bekijken de situatie van week tot week. Jongens die praktijkexamen moeten doen worden door Gerben Beusekamp en/of de docent van Aventus op de hoogte gehouden en dat geldt ook voor leerlingen die zich hebben aangemeld om volgend schooljaar te starten met een opleiding van Bouwmensen Deventer. Zelf contact opnemen kan ook. Bel hiervoor met Gerben Beusekamp: 0614998003.