20 januari 2022

Ook in het nieuwe jaar gaan wij weer door met #(Ge)Bouwmensen. De eerste van dit jaar zetten wij Seb in de spotlights. @SebNijland is een eerstejaarsleerling timmeren. Hij werkt bij @Hoek en heeft de afgelopen tijd aan meerdere projecten gewerkt. Waaronder het project in Emmen.

Dit project bestond uit in totaal 30 woningen. Dit zijn dertig standaard luxe uitgeruste woningen, die naar smaak zijn aan te passen. Alle woningen zijn op dit moment uitgezet en de eersten zijn zelfs al opgeleverd!

Seb werd tijdens dit project iedere ochtend door zijn leermeester @DaveHamer opgehaald om samen richting de bouw te rijden en de dag te beginnen met een heerlijke kop koffie. Tijdens het project in Emmen mocht Seb, onder begeleiding van zijn leermeester, veel ervaring opdoen met dakdekken. Hierbij mocht hij het begin van de kap opzetten en het dak en de dakgoten afwerken.

Daarnaast heeft Seb ook meegewerkt aan een project in De Lutte en Almelo. In De Lutte is er gewerkt aan een project met elf gekoppelde levensloopwoningen, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. In Almelo is er gewerkt aan een luxueuze herenhuis. Veel verschillende projecten dus!

Seb heeft ontzettend veel plezier bij Hoek en zal al alles wat hij heeft geleerd meenemen naar de volgende projecten – zoals nooit met lege handen lopen 

Wil jij ook opgeleid worden tot timmerman? Kom dan vooral langs bij onze open dag! We zien je graag bij ons in de werkplaats.

Bouwmensen Almelo – Veldkampsweg 24, 7605 AR Almelo
0546- 82 80 52