‘- Samenwerken, – Buiten werken, – Het pure ambacht,  – De werkplaats en – De bouw heeft toekomst’. Onze trouwe volgers hebben in de afgelopen weken verschillende thema’s voorbij zien komen op Facebook en Instagram. Het zijn allemaal verschillende aspecten van het bouwvak, die samenkomen in de nieuwe campagne van Bouwmensen Deventer: #GaDeBouwIn. Heb jij al een digitaal kijkje genomen op de bouwplaats? Je zult versteld staan van de mogelijkheden!


#GaDeBouwIn

In onze nieuwe campagne #GaDeBouwIn geven we een kijkje  ̶a̶c̶h̶t̶e̶r̶ ̶d̶e̶ ̶s̶c̶h̶e̶r̶m̶e̶n̶… op de bouwplaats. We nemen je aan de hand en laten zien hoe het is om bij ons ons in de werkplaats te worden klaargestoomd voor een leertraject bij een erkend bouwbedrijf in de regio en uiteindelijk een baan als timmerman, metselaar of tegelzetter.

Een bouwopleidingen volgen in Deventer

Bouwmensen Deventer biedt verschillende bouwopleidingen op mbo-niveau. De meeste ‘bouwmensen in opleiding’ stappen in op niveau 2 en kunnen van hieruit doorstromen naar niveau 3 en 4. Ons motto? Je hoeft niet handig te zijn, als je het maar wilt worden! Er zijn twee leerroutes: onze BBL-opleidingen en de BOL-opleidingen. Om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het echte werk, beginnen we met de Try Out Dagen in onze werkplaats. Hier leer je de basisvaardigheden, die je op de leerplek verder doorontwikkelt. BBL’ers gaan vier dagen in de week aan de slag bij een erkend leerbedrijf in de regio en hebben één dag in de week theorieles. BOL’ers volgen twee dagen per week theorielessen, lopen twee dagen stage en hebben één dag in de week praktijkles in onze werkplaats. De route die je gaat volgen is o.a. afhankelijk van de vaardigheden die je al onder de knie hebt. Het doel is in de meeste gevallen om zo snel mogelijk, binnen een half jaar, door te stromen naar een BBL-traject.


Inschrijven bij Bouwmensen Deventer

Wil jij leren, werken en direct geld verdienen? Of liever eerst meer informatie? Kom kennismaken in onze werkplaats! Onze leerlingbegeleider vertelt je alles over de mogelijkheden en laat je zien hoe wij opleiden. Inschrijven en instromen kan het hele opleidingsjaar. En ook zij-instromers in de bouw zijn van harte welkom.


! Leestip: Omscholen in de bouw

Bouwmensen Deventer op YouTube

Meer zien van Bouwmensen Deventer? Onze instructeur Johan heeft zijn eigen vlog op ons YouTube-kanaal: Johandig. Hierin krijg je een kijkje in onze werkplaats en deelt Johan ‘handige’ klustips!