FastSwitch: een versnelde opleiding met kwalitatief coachingtraject voor uw (aankomende) medewerkers

De vraag naar goed geschoolde medewerkers in de bouw is groot. Om aan deze vraag te kunnen voldoen worden er allerlei initiatieven opgezet om medewerkers te werven.

Bouwmensen Apeldoorn zet hoog in op het werven en opleiden van zij-instromers. Hiervoor is onder andere het Transitiehuis Gelderland in het leven geroepen en daarnaast hebben wij in samenwerking met Bouwend Nederland, WijTechniek en Saxion Hogescholen een kort opleidingstraject ontwikkeld voor mensen die snel omgeschoold of bijgeschoold willen worden; FastSwitch.

In november starten wij met de eerste Fast-Switch opleiding tot BIM-modelleur voor maar € 675,- per module en € 100,- verblijfskosten voor 10 weken. Voor meer informatie zie de flyer in de bijlage.
Begin 2022 zullen ook de opleidingen tot calculator en werkvoorbereider starten.

Wellicht heeft u binnen uw bedrijf medewerkers die hiervoor interesse hebben. Of heeft u een vacature uitstaan voor deze functie(s) en is één van deze opleidingen een mooie toevoeging aan hetgeen u kunt bieden.

Voor alle informatie over de inhoud van de opleiding en aanmelding en toelating verwijs ik u graag naar de website.

Om zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan deze opleidingen zou het mooi zijn als we gezamenlijk deze opleidingen promoten. Bijvoorbeeld door een link naar FastSwitch op uw eigen website, bij uw vacatures of op uw sociale media uitingen te plaatsen. Laten we samen werkzoekenden en baanswitchers enthousiasmeren voor onze mooie bouwsector!

https://www.ikswitch.nl/opleidingen/bim-modelleur