Fotoshoot Bouwmensen Deventer

Als Bouwmensen Deventer werken wij niet alleen samen met regionale ondernemers in de bouw, we steunen ook clubs en initiatieven die onze jongens in hun vrije tijd bezighouden. En zo hadden we maandagavond een fotoshoot voor de sponsoring van SC Brummen. Een bijzondere setting, waarbij techniek op de werkvloer en techniek op het veld echt tot leven kwamen. Twee van onze leerlingen – en tevens spelers van SC Brummen – stonden model.

Werkplaats / fotostudio

Een kijkje achter de schermen is in dit geval een bekende blik in onze werkplaats, die voor de gelegenheid werd ingericht als fotostudio. Thomas Bosch en Lars Knaake, beiden leerlingen van Bouwmensen Deventer en spelers bij SC Brummen, vinden het leuk om hun school en club op deze manier te kunnen promoten en wilden wel model staan. Thomas heeft Timmeren niveau 2 en 3 al afgerond en zit nu in het eerste jaar van de Assistent Uitvoerdersopleiding (BBL4). Lars zit in het tweede jaar van Allround Timmeren en op niveau 3.

Een levensgroot reclamebord

Thomas en Lars zijn BBL-leerlingen, de combinatie van werken en leren. Ze kennen het veldwerk! En dat geldt ook voor het veldwerk van hun club: SC Brummen. Tijdens de shoot zijn ze door de fotograaf zowel in hun werkkleding van Bouwmensen, als in hun voetbaltenue op de foto gezet Het doel? Een prachtige plaat voor een levensgroot reclamebord. Het bord wordt 5.20 m bij 1.40 m en moet een echte blikvanger zijn bij de ingang van de club. Voor spelers (en hun ouders) die niet alleen met hun voeten, maar ook met hun handen willen werken. Thomas en Lars zijn als handige én sportieve Brummenaren natuurlijk de perfecte boegbeelden!

Voetbal + bouw = veldwerk

Naast SC Brummen, is Bouwmensen Deventer ook sponsor het JO15-3 jeugdteam van Rhoda Raalte en van JO15-2G van FC Zutphen. “Voetbal en bouw is toch beiden een stukje techniek. We zien dat veel van de jongens die voor een bouwopleiding kiezen in het weekend op het voetbalveld te vinden zijn. Met deze campagne proberen we dit visueel te maken. Enerzijds door de bijzondere plaat, het wordt echt een tof ontwerp! En anderzijds door samen te werken met onze eigen jongens, bekende gezichten op de club”, aldus Gerben Beusekamp – opleidingscoördinator bij Bouwmensen Deventer.

Bouwmensen Deventer sponsor JO15-3 Rhoda Raalte

Bouwmensen Deventer sponsor FC Zutphen