Bouwmensen reclamebord bij SC Brummen
Bouwmensen blikvanger bij SC Brummen

De overeenkomsten tussen bouwen en voetballen? Teamwork, hard werken, technisch samenspel en wat dacht je van: omgaan met teleurstellingen! Als Bouwmensen Deventer willen wij dáár zijn waar onze leerlingen zijn en dat is soms ook op zaterdagmorgen langs de lijn. We steunen clubs en initiatieven die aansluiten op onze doelgroep en mentaliteit. En zo pronkt sinds deze week ons nieuwe sponsorbord bij SV Brummen. Een echte blikvanger van 5.20  bij 1.40 m!

“Voetbal en bouw is beiden een stukje techniek. We zien dat veel van de jongens die voor een bouwopleiding kiezen in het weekend op het voetbalveld te vinden zijn.”, aldus Gerben Beusekamp –  – opleidingscoördinator bij Bouwmensen Deventer.

Een fotoshoot in onze werkplaats

Een paar weken geleden gaven we al een klein kijkje  ̶a̶c̶h̶t̶e̶r̶ ̶d̶e̶ ̶s̶c̶h̶e̶r̶m̶e̶n̶  in onze werkplaats, die voor de gelegenheid werd omgetoverd tot fotostudio. Thomas Bosch en Lars Knaake, beiden leerlingen van Bouwmensen Deventer en spelers bij SC Brummen, stonden model voor het reclamebord. 

Leestip: Voetbal + bouw = veldwerk: een bijzondere fotoshoot

Thomas Bosch in een fotoshoot voor Bouwmensen Deventer
Een fotoshoot op locatie bij Bouwmensen Deventer

De Bouwmensen blikvanger

In het concept staan de overeenkomsten tussen bouwen en voetballen centraal. Het bord is 5.20 m bij 1.40 m en staat als blikvanger bij de ingang van SV Brummen. En daar zijn wij natuurlijk apetrots op. Laten we hopen op een mooi sportseizoen in 2020/2021!

Bouwmensen reclamebord bij SC Brummen