Vacature is inmiddels ingevuld – Bouwmensen Rijssen zoekt een Marketing- en communicatiemedewerker

Bouwmensen Rijssen zoekt een Marketing & communicatiemedewerker (16 – 20 uur per week)

Heb jij affiniteit met jongeren? Ben je communicatief vaardig, enthousiast maar ook creatief? Als Marketing & communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor het voorlichten over onze opleidingen om jongeren te interesseren voor het werken in de bouw en timmerindustrie. Daarnaast vinden we een leven lang leren belangrijk en zorg je dat de mogelijkheden voor om- en bijscholing onder de aandacht worden gebracht bij bedrijven in de regio.

Over Bouwmensen Rijssen

Bouwmensen Rijssen is een opleidingsbedrijf voor de bouw en timmerindustrie in Rijssen. We leiden leerlingen op voor de beroepen timmeren, metselen en montagemedewerker/houtskeletbouwer.  Elk jaar zijn er in Rijssen gemiddeld 100 leerling-werknemers in opleiding, die we voorbereiden voor een toekomst in de bouw of timmerindustrie. Vanuit onze locatie werken we nauw samen met bouwbedrijven, timmerfabrieken en onderwijsinstellingen. We werken in een klein team aan de opleiding en vorming van de vakmensen van de toekomst. Daarnaast komen jaarlijks zo’n 2500 cursisten naar ons opleidingscentrum om opgeleid te worden op het gebied van BHV, EHBO, VCA of andere praktijkgerichte trainingen.

Wat ga je doen?

In de rol van Marketing & communicatiemedewerker ondersteun of verzorg je taken op het gebied van werving en voorlichting. Op open dagen van de school bijvoorbeeld, op onze informatieavonden of scholen die Bouwmensen bezoeken. Je organiseert verschillende events en bijeenkomsten, voor jongeren of voor onze aangesloten lidbedrijven. Daarnaast houd je je bezig met het:

  • Verzorgen van in- en externe communicatie in de breedste zin van het woord
  • Organiseren voorlichtings– en promotieactiviteiten
  • Onderhouden van website en socialmediakanalen
  • Content creëren voor in- en externe nieuwsberichten en presentaties
  • Opbouwen en onderhouden van relatie met contactpersonen van scholen
  • Begeleiden van scholen bij hun bezoek aan Bouwmensen
  • Ontwikkelen en aanpassen van (digitale) les- en informatiematerialen

Wie zoeken wij?

We zoeken een communicatieve duizendpoot die echt van aanpakken houdt. Jij bent als geen ander in staat onze opleidingen en onze passie voor de bouw en timmerindustrie glashelder op anderen over te brengen. Je gaat actief op zoek naar informatie, legt gemakkelijk contacten en bent in staat zelfstandig te werken.

Je beschikt over een afgeronde mbo/hbo-opleiding op het gebied van marketing/communicatie en hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Daarbij ben je een kei in online-communicatie en het gebruik van social media. Wij vinden het belangrijk dat je initiatief neemt en, omdat we een klein team zijn, dat je flexibel bent om ook eens andere taken op te pakken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je flexibele werktijden, de vrijheid om je eigen invulling te geven aan de functie en arbeidsvoorwaarden/pensioenregeling volgens de Bouw CAO. Daarnaast bieden we een dynamische omgeving met veel jongeren. Begin volgend schooljaar verhuizen naar onze nieuwe locatie, KAMPUS. In het nieuwe en innovatieve opleidingscentrum aan de Morsweg in Rijssen werken we samen met verschillende vakopleidingen in de richtingen bouw, techniek, zorg en retail.

Belangstelling?

Spreekt de functie je aan en ben je op zoek naar een leuke baan met voldoende eigen inbreng? Dan ontvangen wij jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk, mail deze naar g.j.koster@bouwmensen-rijssen.nl.

Heb je vragen of wil je verdere informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Gerrit Koster, bedrijfsleider van Bouwmensen Rijssen via 0548-517595 of 06-51902841.