Hier in Apeldoorn bouw je letterlijk aan de toekomst – en jij kunt er werken!

De komende jaren zijn er minimaal 60.000 bouwvakkers nodig om te zorgen dat we in Nederland allemaal een dak boven ons hoofd hebben. Die vakmensen worden onder andere opgeleid bij Bouwmensen Apeldoorn. Wil jij hier een (bak)steentje aan bijdragen? Op dit moment staat er eenΒ vacatureΒ open voor Instructeur/WekplaatscoΓΆrdinator.

Bouwmensen ApeldoornΒ is een opleidingsbedrijf voor de bouw. Mbo student-werknemers worden hier opgeleid tot de vakmensen van de toekomst. Doordat de studenten tijdens hun opleiding al veel aan het werk zijn, doen ze veel praktische kennis op Γ©n zijn ze goed voorbereid op het werkende leven.

Kijkje achter de schermen

Elk jaar organiseert Bouwmensen toffe evenementen om te laten zien hoe mooi de bouw kan zijn. Dit jaar wasΒ de treehouse challengeΒ weer een groot succes. Ook worden er veel open dagen georganiseerd zodat je zelf kunt zien wat Bouwmensen allemaal te bieden heeft.

Mooie opleidingsplek

De leerlingwerknemers moeten natuurlijk goed begeleid worden om het beste in ze naar boven te halen. Daarom isΒ Bouwmensen ApeldoornΒ op zoek naar een nieuwe Instructeur/WerkplaatscoΓΆrdinator. Je gaat leerlingen begeleiden op de opleidingswerkplaats. Je plant en coΓΆrdineert alle activiteiten en geeft leiding aan de instructeurs en studentwerknemers.

leermeester beoordeeld

Waarom je hier wilt werken

Even kort op een rijtje waarom dit zo’n toffe werkplek is:

  • Je komt terecht in een flexibel en effectief team met een informele sfeer
  • Veel ruimte voor ontwikkeling
  • Een werkomgeving waarin de leerling centraal staat en alle aandacht krijgt
  • Samenwerking van kantoormedewerkers en werkplaatsinstructeurs dat samen nieuwe vakmensen klaarstoomt voor de bouw
  • Geen enkele dag is hetzelfde door de vele initiatieven waar Bouwmensen Apeldoorn aan werkt
  • Goede arbeidsvoorwaarden

En het allerbelangrijkste: jij gaat de bouwers van de toekomst opleiden. Zonder bouwers geen bouw en zonder bouw geen vooruitgang!

Baan voor de toekomst

Denk jij dat je in huis hebt waarΒ Bouwmensen ApeldoornΒ naar op zoek is? In de vacature vind je alle functie-eisen. Misschien start jij binnenkort wel als instructeur/werkplaatscoΓΆrdinator en bouw jij mee aan een toekomst vol vakkundige bouwmensen.