Vacature!

Bouw- en Inframensen Zuid-Holland Zuid, met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht, is het opleidingsbedrijf van en voor de bouw- en infrabedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, regio Drechtsteden, de BAR-gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)  en de Hoeksche Waard.

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten en de pensionering van een instructeur hebben we per september plaats voor een

PRAKTIJKINSTRUCTEUR (1.0 fte)

Samen met onze opleidingspartners, de ROC’s , leiden we in een praktijkgerichte opleiding, op voor o.a. de beroepen Timmeren, Metselen en Tegelzetten. (Niveau 1, 2 en 3)
Daarnaast bieden we voor kaderfunctionarissen MBO+ niveau 4 aan.

Er zijn 2 uitvoeringslocaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht.

Samen met collega’s draag je zorg voor de uitvoering van de praktijklessen voor VMBO-ers en MBO-ers en mogelijk kun je beperkt ingezet worden voor een gedeelte van de bijbehorende theorie. In deze functie ben je een belangrijke, praktische, schakel in ons bouwteam. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het opleiden van de bouwmedewerkers voor nu en de nabije toekomst.

Ben jij iemand die:

  • aantoonbare praktijkervaring heeft in de bouw
  • een praktijkopleiding heeft (in de bouw) en bereid is om te studeren b.v. voor onderwijsassistent
  • ervaring heeft met het begeleiden van jongeren
  • ICT-basisvaardig is
  • zijn/haar kennis en kunde met passie wil overdragen aan voornamelijk jongeren en ze kan enthousiasmeren in een innovatieve leeromgeving, zowel in Hardinxveld-Giessendam als Dordrecht
  • ook volwassen zij-instromers wil begeleiden naar werken in de bouw

Dan is dit je kans!

Wij bieden een zelfstandige functie binnen een kleinschalig team, met korte lijnen, hardwerkende enthousiaste collega’s die open staan voor je inbreng en met elkaar jongeren en volwassenen enthousiast maken voor het opleiden binnen onze prachtige bouw- en infrawereld. Arbeidsvoorwaarden conform cao bouwnijverheid-UTA.

Stuur je reactie met CV naar dhr. H.J. (Erik) van Noordenne, directeur-bestuurder.
Reageer aub voor 25 juni.

Telefoon: 06 53 43 96 51

erik@bimzhz.nl

Bouwmensen Zuid Holland Zuid
Houtschelf 10
3371 KB Hardinxveld-Giessendam