Kom kennismaken met Bouwmensen

Een opleiding in de bouw kiezen is lastig. We begrijpen dan ook dat je hier wel een beetje hulp bij kunt gebruiken.Vandaar dat we jou (en je ouders, als je dat wilt) graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Zo kun je ervaren waar je terecht komt als je kiest voor één van onze opleidingen. We vertellen je graag over de inhoud van de opleiding en geven je een rondleiding in de werkplaats. Wil je ook even met één van onze instructeurs of leerlingen praten? Tuurlijk kan dat! Meld je nu aan via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Benieuwd wat een opleiding in de bouw jou of jouw kind te bieden heeft? Kom dan vrijblijvend kennismaken bij een vestiging bij jou in de buurt.

Coronavirus update:

Het coronavirus maakt een kennismaking op locatie lastiger dan gebruikelijk. Weet dat wij hebben nagedacht over de hygiëne en 1,5 meter afstand. 

Mocht je toch liever een digitaal kennismakingsgesprek willen dan kan dit ook. Geef dit dan aan bij opmerkingen in het formulier. Wij zullen op de dag van de kennismaking via WhatsApp videobellen contact met je opnemen.