Klaar voor de toekomst

Als leerling van Bouwmensen ga je een mooie toekomst in de bouw tegemoet. De werkervaring die je gedurende je opleiding opdoet maakt het makkelijk om straks een baan te vinden. Misschien wel bij het bedrijf waar je leerling-timmerman, metselaar of tegelzetter was. Indien je een bbl opleiding volgt, krijg je vanaf de start al een salaris.
 

De bouw trekt weer aan

Het Economisch Instituut voor de Bouw voorspelt dat de bouw zich herstelt en dat de werkgelegenheid weer aantrekt. In 2018 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen.

Vanwege de vergrijzing en de huidige lage instroom zal na de crisis snel veel vraag ontstaan naar geschoold personeel. De vraag naar bouwvakkers zal worden versterkt door een aantrekkende economie. De kans op een baan na je opleiding is dus heel groot.

Bouw aan je toekomst en zoek naar een Bouwmensen vestiging bij jou in de buurt.
De bouw heeft je nodig!


 

Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Zoek de opleiding die bij je past
Bij Bouwmensen word je in 2 tot 5 jaar opgeleid tot bijvoorbeeld timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS