Bouwmensen Apeldoorn leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen Apeldoorn gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én krijg je dus meteen een goed salaris! Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Vergroten van het vakmanschap is het doel. Bouwmensen Apeldoorn wil student-werknemers opleiden tot competente, initiatiefrijke, lerende en verantwoordelijke werknemers.

De werkgever en de opleider kijken samen naar de ontwikkeling van de student-werknemer en bieden waar nodig steun. Denk hierbij aan maatwerktrajecten, nanobegeleiding en huiswerkbegeleiding. Door de persoonlijke begeleiding en aandacht wordt de leerling gestimuleerd zich te ontwikkelen tot de complete vakman.

Honderdduizenden mensen zetten zich dagelijks met hart en ziel in om Nederland mooier te maken. Dat kan alleen wanneer bouwbedrijven kunnen beschikken over goed gemotiveerde en prima opgeleide vaklieden. Bouwmensen Apeldoorn draagt hier een steentje aan bij en opent de deuren naar een mooie toekomst in de bouw.

Zonder bouw geen vooruitgang. Zo wonen we beter en werken we mooier door de inzet onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de tekentafel tot op de bouwplaats. Zonder onze MBO bouwopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien! Vandaar dat je bij Bouwmensen terecht kunt voor goede, praktijkgerichte MBO opleidingen (niveau 1 t/m niveau 4) in de bouwsector.

Metselaar

Timmerman

Tegelzetter

Scholingconcept

Onze opleidingen

Maak kennis met Bouwmensen Apeldoorn