HOE WERKEN WIJ?

Iedereen die bij Bouwmensen Amsterdam met een opleiding wil gaan starten, volgt eerst de oriëntatie- en selectiedagen. Op basis van de resultaten van deze dagen weten we waar je goed in bent en waar nog aan gewerkt moet worden. Dit bespreken we met jou in een gesprek en samen gaan we dan jouw opleidingstraject bepalen.

Bouwmensen Amsterdam verzorgt samen met de bouwbedrijven het praktijkgedeelte van jouw opleiding. Aan het begin van jouw opleiding start je in de werkplaats van Bouwmensen en leren wij jou de basisvaardigheden die je nodig hebt in de bouw. In hetzelfde gebouw in Diemen ga je ook starten met de theorie. De theorielessen worden gegeven door de docenten van het ROC van Amsterdam.

Na een aantal weken in de werkplaats van Bouwmensen Amsterdam word je geplaatst bij een erkend leerbedrijf. Dat is een bouwbedrijf dat in Amsterdam aan het werk is en waar een opgeleide leermeester werkt. De één blijft de hele opleiding bij dit bedrijf, de ander maakt gedurende de opleiding kennis met meerdere bedrijven.

Contactgegevens Bouwmensen Amsterdam

SALARISSEN

De hoogte van het loon is afhankelijk van het niveau van de opleiding.

Salaris BBL2

Hieronder de lonen die Bouwmensen Amsterdam betaalt aan de jongeren die starten met een BBL 2 opleiding op basis van 4 dagen per week (per 1-8-2019):

Salaris BBL3

Hieronder de lonen die Bouwmensen Amsterdam betaalt aan de jongeren die starten met een BBL3 opleiding op basis van 4 dagen per week (per 1-8-2019):