Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Waarom kiezen voor Bouwmensen?

Maximaal talent, minimale kosten

Bouwmensen is een opleidingspartner zonder winstoogmerk. U geniet dus van maximale lusten, tegen minimale lasten. Als initiatief van Bouwend Nederland, de overkoepelende ondernemersorganisatie voor de bouw, staat de aanwas van gekwalificeerd personeel voor de bouwsector voor ons centraal. Daarnaast maken de bedrijven gebruik van onze (cursus-) faciliteiten voor hun vaste personeel.

 

Voordelen voor uw bedrijf:

  • U ontdekt de bouwtalenten en het inlenen gaat  tegen gunstige tarieven
  • De risico’s liggen bij Bouwmensen
  • U heeft geen zorgen over het personeelsbeleid. Geen dure werving- en selectietrajecten, geen salarisadministratie en geen ziekte- en verletkosten.
  • U kunt altijd terecht bij een vestiging in de buurt
  • Uw leermeester en leerling-werknemer krijgen ondersteuning op de bouwplaats van de praktijkbegeleider van Bouwmensen
  • U heeft geen regelwerk rondom contracten en afstemming met ROC
  • U bent flexibel en altijd verzekerd van voldoende goed gekwalificeerd personeel
  • U draagt bij aan professionalisering van uw vak
  • U bedrijf krijgt een positief maatschappelijk imago
  • U kunt kennis delen met andere leden

 

Heeft uw bedrijf ruimte voor een leerling van Bouwmensen?

De bouwsector kan niet zonder de aanwas van bouwtalent. En bouwtalent kan niet zonder een (leer)plek binnen een bedrijf. Neem contact op met één van de vestigingen van Bouwmensen bij u in de buurt en investeer mee in de toekomst van de bouw en van uw bedrijf.

Deel deze pagina op:
Cursussen en Bijscholing
Bouwmensen organiseert diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Cursussen worden aangeboden door BouwCirkel
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS