Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Ontwikkelen personeelsbeleid

Bij de meeste Bouwmensen vestigingen kunt u terecht voor advies over het ontwikkelen van uw personeelsbeleid. Beschikt u nu over het juiste personeel, maar weet u niet zeker of dat ook voor de toekomst geldt? Bouwmensen adviseert u over de gewenste opbouw van vaardigheden en competenties binnen uw bedrijf. Met meerjaren opleidingsplannen voor uw bouwbedrijf bent u klaar voor de toekomst.

Bouwmensen heeft adviseurs die bedrijven kan helpen om hun personeelsbeleid vorm te geven. Personeelsbeleid is breder dan alleen het in beeld brengen van de behoefte aan opleidingen en het is onmisbaar om een bedrijf goed te kunnen besturen. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u contact opnemen met Bouwmensen.

Voor leden van Bouwend Nederland is het mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur van Bouwend Nederland. Biojvoorbeeld als er vragen zijn over reorganisaties of zaken die direct met personeel te maken hebben.

 

Deel deze pagina op:
Cursussen en Bijscholing
Bouwmensen organiseert diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Cursussen worden aangeboden door BouwCirkel
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS