Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2017 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Investeer mee in de toekomst van de bouw
en word leerbedrijf

Als u vertrouwen heeft in de kansen die Bouwmensen biedt, kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. Na een inventarisatie wordt u participant van Bouwmensen en krijgt u toegang tot onze pool van leerlingen. Een praktijkbegeleider helpt u de leerling te selecteren die het beste past bij uw organisatie.


U betaalt alleen de gewerkte uren

De leerling staat gedurende zijn opleiding bij ons onder contract. Wij bieden hem een vast salaris en werkkleding.
 U betaalt ons slechts een tarief per uur dat de leerling bij u werkt. De tarieven zijn afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus altijd marktconform. Alle overige werkgeverslasten en verantwoordelijkheden liggen bij ons. De leerlingbegeleider heeft gedurende de opleiding een coachende rol en zal net zo vaak aanwezig zijn als nodig is.

De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor de theoretische basis gaan de leerlingen een dag per week naar een Regionaal Opleidings Centrum (ROC). De overige dagen werken ze binnen uw bedrijf. Waar nodig worden zij begeleid door een praktijkbegeleider van Bouwmensen, die er voor zorgt dat de leerling maximaal rendement oplevert.

Nadat het diploma is behaald, kunt u de kersverse leerling zonder afkoopsom in dienst nemen.

Deel deze pagina op:
Cursussen en Bijscholing
Bouwmensen organiseert diverse praktijktrainingen en cursussen op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van samenwerken en communicatie. Cursussen worden aangeboden door BouwCirkel
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Meer over Bouwmensen en onze bouwopleidingen

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS