deventer raalte zutphen

Welkom bij Bouwmensen Deventer

Lees op deze pagina de laatste nieuwsberichten. We hebben bv een vacature voor recruiter voor Vakmasters Salland Stedendriehoek.

Bouwmensen Deventer Raalte Zutphen ( voorheen BouwBasic) maakt deel uit van de Technicampus in Deventer. Metaal-elektro-installatie, procestechniek  én bouwopleiding onder één dak die elkaars krachten bundelen en versterken. Aventus verzorgt op de Technicampus de theorielessen.
Bouwmensen is de naam van de coöperatie van méér dan 30 opleidingsbedrijven in de bouw en infra. Herkenbaar zijn voor leerlingen die een bouwopleiding willen volgen, meest in de  BBL, nóg beter opleiden en samen sterker staan!

 

Uitzendbureau Vakmasters Salland Stedendriehoek is opgericht om leerlingen die uitstromen met een diploma te behouden voor de bouwbranche.

Het team:

Bouwmensen Deventer werkt in een klein team onder leiding van manager Financiën en beheer, Jan van Duuren, Anton Sibelt is o.a. verantwoordelijk voor de leerling coördinatie, Eric van Ommen en Johan Journée zijn de instructeurs in de werkplaats.

 

 

Al ons nieuws
Deel deze pagina op:

Contact

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-2836901
F: 0570-625170

Welkom bij Bouwmensen!
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS