vanaf 2015 meer banen in de bouw!

Volg nu een opleiding in de bouw!

Wil jij een mooi vak leren met toekomst?

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Informatie voor bedrijven

Cursussen & trainingen

Uitzendkrachten

 
Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info

Welkom bij Bouwmensen.
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen zorgt met moderne, goede en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche.

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen.

Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven.
Er zijn meer dan 30 Bouwmensen-vestigingen in Nederland.

Bouwmensen is het juiste adres voor:

  • Bouwopleidingen voor jongeren
  • Uitzendkrachten
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan en loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelen personeelsbeleid en Advies op maat

 

Zoek de opleiding die bij je past
Met de opleidingen van Bouwmensen wordt je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.

De bouw trekt weer aan!

Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Bouwmensen iets voor jou!
Bedrijven
Bouwmensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Bouwmensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Bouwmensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!
Over Bouwmensen
Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn meer dan 30 Bouwmensen-vestigingen in Nederland. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven.

Welkom bij Bouwmensen.
Welkom in de wereld van de bouw.

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw.
Één loket voor opleidingen en scholing in de bouw. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de bouw voor de toekomst. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van plus min 30 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS